• Se Barcelona og Real Madrid i den spanske supercupen, onsdag og torsdag på Discovery+ - sikre deg tilgang her!
Valsvik kom til RBK fra tyske Eintracht Braunschweig før 2019-sesongen. Etter halvannen sesong og knappe 20 seriekamper ble 27-åringen lånt ut til Stabæk i fjor høst.
Nå har midtstopperen luftet sine tanker rundt tilværelsen i Trondheim til Adressa.
Eliteserien
Se høydepunktene: HamKam spolerte festaften på Valle
2 TIMER SIDEN
– Min tid i RBK har ikke vært i nærheten av det jeg hadde forventet. Jeg var den midtstopperen på banen i fjor med færrest innslupne mål, men har aldri fått ordentlig tillit i klubben. Jeg startet de første kampene i fjor, så var det ut av laget uten noen særlig begrunnelse fra ledelsen. Så var jeg inne igjen, før det var ute igjen. Det har aldri blitt noen flyt over tid. Og jeg har savnet feedback.
Ifølge Adressa har en dansk toppklubb allerede henvendt seg med tanke på en potensiell overgang. I tillegg skal klubber fra andre europeiske ligaer også ha midtstopperen i kikkerten. Interessen er også til stede blant andre Eliteserie-klubber.
En av disse er Stabæk, hvor Valsvik hadde et vellykket låneopphold i siste del av 2020-sesongen.
– Så fikk jeg en god periode i Stabæk, hvor jeg var ønsket og verdsatt. Det gir tillit. Og trygghet på banen. Den gjorde meg veldig godt. Men ut fra signalene som er kommet, ser det ikke ut til at jeg vil få særlig tillit når jeg kommer tilbake, sier 27-åringen.
Dette sa Stabæk-leder Torgeir Bjarmann til Eurosport i Deadline Day-sendingen i fjor:

Utelukker ikke å gjøre Valsvik-overgangen permanent

Eliteserien
Se høydepunktene: Molde tok alle tre poengene med fra Sunnmøre
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Se høydepunktene: Viking med tremålsseier over Jerv
2 TIMER SIDEN