Populære sporter
All sport
Vis alt

Stopper med La Liga-erfaring aktuell for Sandefjord

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 08/06/2020 klokken 19:18 GMT+2

Borja Gómez Pérez (32) spilte 31 ganger for Granada i Spanias toppdivisjon mellom 2011 og 2013.

Marti Cifuentes

Foto: Scanpix

Senere har spanjolen spilt for en rekke klubber på nivå to og lavere i hjemlandet, før han sist var i klubben East Bengal i India. Han har tidligere også vært innom Ukraina.
Nå er han i Norge.
Sandefjords Blad har nemlig mandag et bilde av 32-åringen som trener med klubbens fysioterapeut Sindre Eia Holtung, iført Sandefjords treningstøy.
Eurosport har foreløpig ikke lyktes å komme i kontakt med daglig leder Espen Bugge Pettersen.
Perez var ikke tilgjengelig for intervju med Sandefjords Blad mandag, men avisen skriver at han skal gjennomføre en medisinsk test.
Han skal ha vært innom Real Madrids ungdomssystem, og ifølge den engelske Wikipedia-siden reiste han hjem fra India av personlige årsaker. Nå er det knyttet usikkerhet omkring hva slags form han egentlig er i.
– Det er det største spørsmålet rundt ham. Han har trent for seg selv en stund og vil trenge litt tid. Men Borja er proff og er i god fysisk form. Så forhåpentligvis vil det ikke ta lang tid før han kan spille kamper om vi signerer ham, sier Sandefjord-trener Marti Cifuentes til avisen.
Spesielt etter at Marius Høibråten ble solgt til Bodø/Glimt har de intensivert jakten på en midtstopper, og ifølge treneren har de jaktet en venstrebeint en.
– I det norske markedet er det ikke mulig å finne en slik spiller nå, for vi har ikke millioner å bruke på overganger. Om alt nå går etter planen kan vi forvente oss en god spiller med erfaring fra toppnivå i Spania, sier Cifuentes.
picture

Borja Gómez Pérez

Foto: Getty Images

picture

Slik vurderer Fagermo keepersituasjonen

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame