Populære sporter
All sport
Vis alt

Smell for Rosenborg: – Verdifulle uker

Eirik Fure

Oppdatert 20/05/2020 klokken 17:08 GMT+2

Pål André Helland har ifølge Adressa ikke vært på treningsfeltet de to siste dagene. Nå forteller klubben årsaken.

Pål André Helland

Foto: Scanpix

Mye har tydet på at Helland i denne oppkjøringen var i ferd med å finne frem sin beste form. Kontrasten er stor til fjoråret der han som oftest ble observert på benken.
Men under en måned før seriestart kommer det dårlige nyheter fra Rosenborg-leiren.
Overfor Adressa sier medisinsk koordinator Haakon Schwabe at RBK-yndlingen er ute i et par uker.
– Vi tok bilder av leggen til Pål i går tirsdag. Svaret på den undersøkelsen er at han har en liten muskelstrekk, sier han til avisen.
Hellands skadehistorikk er ikke av det hyggelige slaget, men sesongstarten skal ikke være i fare. Derimot vil han gå glipp av vanlige økter og viktig trening de kommende to ukene. Innen kort tid blir det dessuten klart i hvilken grad Eliteserie-lagene får lov til å gjennomføre treningskamper.

– Graver meg ikke ned

Helland tar det hele tilsynelatende med ro.
– Det er selvsagt verdifulle uker, men jeg ser litt større på det så mye som jeg har slitt med skader tidligere år. Slikt småtteri som jeg har pådratt meg nå må man nesten regne med som fotballspiller, og det er uansett bedre at det skjedde nå enn om en måned. Så jeg graver meg ikke ned. Jeg føler meg såpass i rute at denne skaden ikke vil sette meg noe tilbake. Det føler jeg meg trygg på, sier Helland til Adressa.
Det venter Rosenborg og co. et tøft kampprogram når Eliteserien sparkes i gang fra 16. juni. På ti dager venter tre kamper. Første oppgjør er hjemme mot Kristiansund. Deretter venter en bortekamp mot Molde før Bodø/Glimt kommer på besøk.
picture

Hellands historie: – Det var ubehagelig. Jeg stod med knyttet neve!

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame