Onsdag morgen, «tilfeldigvis» 1. april, presenterte Rosenborg det de hevder skal være deres nye hjemmedrakt.
– Det er ingen tvil om at vi har gjort et modig valg. Men Rosenborg ønsker å være i front av utviklingen, og det mener jeg vi er med denne drakten. Dette er fremtiden, sier daglig leder Tove Moe Dyrhaug til RBK.no.
Drakten, eller rettere sagt singleten, sitter limt til kroppen på Botheim. Det samme kan sies om tightsen som skal erstatte en shorts.
Eliteserien
Utestenger supporter etter rasistiske tilrop – roser Vikinghordene
6 TIMER SIDEN
Hvis du fortsatt er i tvil om drakten er noe for deg, kan det være at Botheim til litt stemningsfull musikk overbeviser deg
(saken fortsetter under):

Rosenborg-spissen kaster shortsen i aprilsnarr

Blir raskere: – Sitter som støpt

Ved å ha fjernet ermene på drakten skal man spare et halvt sekund på hver 15. meter, noe som kan gjøre at Erik Botheim og de andre RBK-spillerne parkerer ekstra mange midtstoppere i Eliteserien dette året.
Ikke uventet har Botheim fått det ærefulle modelloppdraget.
– Jeg var skeptisk da jeg så drakten for første gang, men etter å ha prøvd den på, er det ingen tvil om at alle gutta kommer til å elske den. Den sitter som støpt på kroppen. Deilig, sier Erik Botheim.
Og hvis noen fortsatt skulle være i tvil: RBK bekrefter overfor Eurosport.no at det hele er en aprilsnarr og at deres spillere derfor neppe blir å se i verken singlet etter tights på Lerkendal i kampsammenheng dette året.
Bilde og video med tillatelse av RBK.no.

Indre bane møter Alexander Sørloth

Eliteserien
Dårlig skadenytt for nøkkelspillere
I GÅR PÅ 17:00
Eliteserien
Godset-juvelen skrev ny kontrakt: – Går en lys fremtid i møte
20/09/2021 PÅ 19:00