Populære sporter
All sport
Vis alt

Problemene hoper seg opp for Rekdal: Stopper usikker før seriestarten

Carl Henning Biørnstad

Publisert 21/03/2022 klokken 13:46 GMT+1

Kjetil Rekdal har fått alt annet enn en drømmestart i Rosenborg. Treningskampene har stort sett endt med tap, og nå har også nysignering Sam Rogers pådratt seg en skade som i verste fall kan gjøre han uaktuell til seriestarten.

Kjetil Rekdal og resten av Rosenborgs trenerteam.

Foto: NTB

  • Se Bodø/Glimt - Rosenborg søndag 13. april på discovery+ og MAX fra kl. 20:00
Søndag tapte Rosenborg nok en treningskamp, og denne gangen var det Eliteserie-kollega Tromsø som kunne juble for seier – 13 dager før det braker løs i første serierunde.
Men resultatet var ikke det eneste skåret for trønderne denne gangen, for allerede etter åtte minutter spilt var stopper og nysignering Sam Rogers nødt til å kaste inn håndkleet. Det var tydelig at amerikaneren hadde store smerter på baksiden av låret.
22-åringen fra Seattle har vært en sentral brikke for trønderne i oppkjøringen, og det er ventet at Rogers blir en av tre stoppere i det bakre leddet til RBK.
Rogers uttrykte frustrasjon da han snakket med Adressa i etterkant av kampen.
– Det er vanskelig å si hva det er per nå. Det er frustrerende. Jeg har spilt de siste tre kampene uten problem og så skjer dette. Det er forvirrende. I blant gjør man alt riktig og så skjer slike ting, sa han.
Dagen etter, mandag formiddag, fikk hovedtrener Kjetil Rekdal spørsmål om skadestatus på mannen han tok med seg fra HamKam kort tid etter at treneren ble klar for trønderne.
– Han skal ta MR i dag eller i morgen. Det jobbes med å få gjort det så kjapt som mulig, så vi har ikke noe svar før det. I utgangspunktet er det jo fort noen uker. Så kan vi også ha flaks og at det ikke er så lenge, meddeler Rekdal til Adressa.
Discovery har vært i kontakt med klubblege Olav Aas, men han ønsker foreløpig ikke å si noe om skaden til Rogers.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame