Tiril Haga

Oppdatert 20/03/2022 klokken 16:39 GMT+1

Det ble ingen selvtillitboost for Rosenborg da Tromsø kom på besøk til Trondheim for treningskamp.

Tromsø IL

– Alle ser vi har en del å jobbe med, sa RBK-kaptein Markus Henriksen til Adressaavisa etter 2-1 tapet på hjemmebane i en treningskamp mot Tromsø.
På grunn av at Tromsøs bagasje med drakter aldri kom frem, måtte gjengen fra nord spille i RBKs hjemmedrakter - noe det så ut til at de nøt.
17 minutter spilt gikk gjestene opp i ledelsen etter at Jostein Gundersen headet ballen i nettet på hjørnespark.
Tross hjemmelagets treige start, klarte også de å sette ballen i mål, Erlend Reitan for å være spesifikk, på en andreball etter et hjørnespark.
– De første 25 minuttene er alt for dårlig. Vi lar Tromsø få spille og det er to alt for lette mål. Det er to dødball mål og vi har sluppet det alt for lett inn de siste årene, fortsatte RBK-kapteinen.
Hjemmelaget så ut til å våkne etter scoringen, men falt ned igjen i andreomgang.
– Fryktelig passivt. Det er mye å ta tak i, sa Adressaavisens fotballekspert Svein Maalen i pausen.
74 minutter spilt fikk gjestene frispark, som så særdeles hurtige ut og hadde flere fine kombinasjoner i kampen. Casper Øyvann hoppet opp på frisparket og headet ballen videre ut på bakerste stolpe hvor Ebiye Moses fikk pirket ballen i nettet.
TILs Niklas Westerlund var en spiller en kunne legge merke til under kampen og hadde mange dyktige invloveringer.
Både Rosenborgs Olaus Skarsem og Pavle Vagic var med fra start etter at de har vært ute med skade og ble byttet ut i starten av andreomgangen.
Det var Rosenborgs nest siste treningskamp før serien starter 3. april. Siste er mot Raufoss neste helg.
For Tromsø var dette siste treningskamp.