Populære sporter
All sport
Vis alt

Pellegrino detaljer unna ny klubb – erstatteren skal være på plass

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 31/01/2024 klokken 13:47 GMT+1

Amahl Pellegrino (33) er detaljer unna ny klubb.

Bodø/Glimts Amahl Pellegrino etter eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga og Bodø/Glimt på Intility Arena. Oslo 060423.

Foto: NTB

Saken oppdateres!
VG meldte tirsdag at tidligere Bodø/Glimt-spiller Jens Petter Hauge var på plass i Bodø for å sluttføre en avtale med gamleklubben. Avisen skriver at Eintracht Frankfurt skriver under på en låneavtale med de helgule, med opsjon på kjøp.
Kort tid senere kommer det sterke rapporter om at Amahl Pellergrino er svært nære en overgang til MLS-klubben San José Earthquakes.
Ifølge TV 2 skal Glimt allerede ha kommet til enighet om en overgang, og at det kun er formaliteter som gjenstår før overgangen går i boks.
Amahl Pellegrino har vært en åpenbaring i Glimt-drakten siden overgangen fra Saudi-Arabiske Damac tilbake i 2021. 33-åringen står med 76 mål på 119 kamper for de gulkledde. Forrige sesong leverte han utrolige 38 målpoeng på 29 spilte kamper i Eliteserien.
San José Earthquakes har ikke for vane å kjempe helt i toppen av MLS. Sist gang laget fra California vant den øverste divisjonen i USA var i 2003.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame