Populære sporter
All sport
Vis alt

Oldrup Jensen klar for Vålerenga

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 14/02/2020 klokken 22:08 GMT+1

Fredrik Oldrup Jensen er klar for Vålerenga.

Fredrik Oldrup Jensen

Foto: Scanpix

Det melder klubben på sin hjemmeside fredag kveld. VIF er blitt enige med den belgiske klubben Zulte Waregem om en overgang.
Etter at Dag Eilev Fagermo ble presentert som ny Vålerenga-trener har det vært snakket om han kom til å hente Oldrup Jensen til klubben. Fredag ble det bekreftet.
– Det er alltid kjekt å vite at jeg har en trener som vet hva jeg står for. Nå satser vi på at vi sammen kan sørge for noen gode resultater med Vålerenga, sier Oldrup Jensen til klubbens hjemmeside.
Vålerengas sportslige leder, Jørgen Ingebrigtsen, er fornøyd med signeringen.
– Fredrik er en spiller som kan spillesystemet og kulturen som Dag-Eilev ønsker å innføre til fingerspissene. Å få inn en slik kapasitet er vi veldig fornøyd med. At Fredrik også har vist stor motivasjon for å komme hit er ekstra gledelig, sier Ingebrigtsen.
26-åringen fikk i fjor sommer forlenget låneoppholdet sitt hos Odd ut sesongen, men etter det var det tilbake til Belgia og Zulte Waregem hvor han opprinnelig hadde et halvannet år igjen av kontrakten. Eurosports ekspert Joacim Jonsson har tidligere skrevet om hva Fagermo bør gjøre som ny Vålerenga-trener.
– Fredrik Oldrup Jensen er på markedet og er en Fagermo-favoritt. Han kan dette systemet i blinde. Det er en garanti at Vålerenga vil prøve seg på ham, skrev Jonsson da.
26-åringen debuterte i norsk eliteserie for Odd i 2012 og spilte for klubben inntil han ble solgt til Zulte Waregem sommeren 2017. Året etter var han utleid til IFK Göteborg, før han i fjor var tilbake i Odd på en ny leieavtale. Han var da helt sentral på laget som endte på 4.-plass etter å ha vært med i medaljekampen hele veien.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame