Scanpix

Fagermo henter Oldrup Jensen til Vålerenga

Fagermo henter Oldrup Jensen til Vålerenga

14/02/2020 21:36Oppdatert 14/02/2020 22:08

Fredrik Oldrup Jensen er klar for Vålerenga.

Etter at Dag Eilev Fagermo ble presentert som ny Vålerenga-trener har det vært snakket om han kom til å hente Oldrup Jensen til klubben. Fredag ble det bekreftet.

– Det er alltid kjekt å vite at jeg har en trener som vet hva jeg står for. Nå satser vi på at vi sammen kan sørge for noen gode resultater med Vålerenga, sier Oldrup Jensen til klubbens hjemmeside.

Vålerengas sportslige leder, Jørgen Ingebrigtsen, er fornøyd med signeringen.

– Fredrik er en spiller som kan spillesystemet og kulturen som Dag-Eilev ønsker å innføre til fingerspissene. Å få inn en slik kapasitet er vi veldig fornøyd med. At Fredrik også har vist stor motivasjon for å komme hit er ekstra gledelig, sier Ingebrigtsen.

– Fredrik Oldrup Jensen er på markedet og er en Fagermo-favoritt. Han kan dette systemet i blinde. Det er en garanti at Vålerenga vil prøve seg på ham, skrev Jonsson da.

26-åringen debuterte i norsk eliteserie for Odd i 2012 og spilte for klubben inntil han ble solgt til Zulte Waregem sommeren 2017. Året etter var han utleid til IFK Göteborg, før han i fjor var tilbake i Odd på en ny leieavtale. Han var da helt sentral på laget som endte på 4.-plass etter å ha vært med i medaljekampen hele veien.

Sett denne?

Video - Oldrup Jensen: – Det er mye fisking

00:45