Odds førstekeeper Rossbach signerte torsdag en langtidskontrakt med Odd. Det får til Selvik til å rette kraftig skyts mot sin egen arbeidsgiver.
– Forutsetningen da jeg kom hit, var at Odd skulle satse på meg etter at Sondre enten ble solgt videre, eller gikk ut kontrakten. Nå har ingen av delene skjedd, og de har forlenget kontrakten hans to ganger. Med den kontrakten han har signert nå, så tenker jeg at dette er spikeren i kista for min framtid i Odd, sier Selvik til TV 2.
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37
Selvik ser ingen grunn til å bli værende i klubben han kom til forrige vinter. Han stusser på at Odd ikke vil selge ham. På spørsmål fra TV 2 om han føler seg lurt, svarer han følgende:
– Ja, du kan jo si det. Jeg skjønner at du ikke får noe gratis i fotballen, men det var ikke slik jeg hadde sett for meg at det skulle bli. Det er ganske frustrerende, for å si det mildt, hvordan dette har blitt. Det er frustrerende og helt bak mål måten jeg har blitt behandlet på, sier målvakten.
Sportssjef i Odd, Tore Andersen, sier at Rossbachs kontraktforlengelse ikke rokker ved planen om at Selvik en dag skal ta over keeperplassen.
– Meningen er at han er den som blir hovedkeeper når Sondre drar et annet sted, sier Andersen.
(©NTB)
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57