Det bekrefter sunnmørsklubben på sine hjemmesider i det overgangsvinduet går inn i sine siste minutter sent mandag kveld.
– Da jeg tok over treneransvaret visste jeg at det var sannsynlig at Daniel kom til å forsvinne. Sånn er det av og til i fotballen, at man både mister og får. Vi ønsker ham alt det beste, sier AaFK-trener Lars Arne Nilsen til klubbens egne sider.
Eliteserien
Fikk gult kort for filming: – Jeg tar det, beklager!
13 TIMER SIDEN
– Daniel har på mange måter vært et prakteksempel. Han kom hit som en ung gutt og har med tida utviklet seg til å bli et mannfolk. Vi ønsket å forlenge med Daniel, og startet den prosessen for halvannet år siden uten å komme til enighet. Interessen for videresalg i kontraktsperioden har dessverre ikke vært til stede før nå. Vi i AaFK har forståelse for at han nå vil videre og takker ham for bidraget, sier sportslig leder Bjørn Erik Melland til Aalesunds hjemmesider.
Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson lot seg overraske over exiten i Deadline Day-sendingen.
– Han har vært direkte svak i år, men han har spilt alt. Litt overraskende at de kvitter seg med han nå, men vi får se hvordan de løser dette, sa Jonsson da ryktene om en Gretarsson-exit begynte å svirre tidligere mandag kveld.
Eliteserien
Kaller det flaut og pinlig: – Håper gutta kjenner at det går på stoltheten
13 TIMER SIDEN
Eliteserien
Michelsen: – Så jævlig irriterende det vi driver på med
13 TIMER SIDEN