Det er ingen tvil om at Deadline Day er en hektisk dag for alle klubbledere og spillere, og noen ganger er det en kamp mot klokka for å få en spillerovergang registrert. Det skal ha vært tilfellet med Sander Svendsen som befinner seg i danske Odense.
– Jeg kan bekrefte at Sander Svendsen er OB-spiller i dag, sa Odenses medieansvarlig, Thomas Bansø, til Bergensavisen i morgentimene i dag.
Eliteserien
Hevder Molde har lagt inn nytt millionbud på Eliteserie-keeperen
11 TIMER SIDEN
Men nå kan det se ut til at Svendsen kan bli Brann-spiller likevel. Journalist Mads Bøyum i Bergens Tidende meldte at Brann ikke hadde gitt opp Svendsen likevel.
Nå skal FIFA se på om Svendsen kan bli Brann-spiller likevel.
– Status er at overgangen henger i systemet. FIFA skal nå se på saken og vurdere om den godkjennes eller ikke. Dette er detaljer det står på, der det er internasjonale susterm og regelverk, der begge forbund og begge klubber skal laste opp dokumenter. FIFA skal vurdere om alt som må være på plass får å få gjennomført en overgang, var det innen fristen. Saken er nå sendt til FIFA og normal saksgang på det er at vi forventer et svar i løpet av dagen eller senest morgendagen, bekrefter Kristian Skjennum, fagansvarlig for overganger i NFF til Eurosport.no.
Det betyr at om papirene ble sendt inn i tide, kan overgangen likevel finne sted. Branns sportssjef, Rune Soltvedt, venter i spenning om overgangen går i boks - uten at han vil nevne navn på spilleren.
– Det jeg kan si er at vi jobbet med en spiller, sent i går kveld. Det gikk fort i svingene, men med kontroll. Vi klarte å sende det vi skulle sende, tett opp til fristen. Vi har levert alt vi skulle. Nå venter vi på en avklaring fra FIFA, sier Soltvedt til Eurosport.no.
I går kveld dukket ryktene opp om at Svendsen kunne være aktuell for Brann, og Nettavisen avslørte at det ble jobbet med å få 23-åringen i rød drakt. Ole Erik Stavrum i Molde bekreftet også til Eurosport på direkten at de hadde hatt en dialog med kantspilleren uten å gjøre et fremstøt.
Brann skal også ha vært interessert i å hente Molde-spiller Eirik Ulland Andersen på lån, uten å få en løsning på det heller.
Soltvedt og Brann var ikke de eneste som kjempet mot klokka i går kveld. Også Lars Arne Nilsen jobbet frem til siste sekund med en overgang:

Her kjempet AaFK-treneren mot klokken like før vinduet stengte: – Vent litt, la meg sjekke

Eliteserien
Ble sammenlignet med Jesus etter det lynraske comebacket: – Utrolig lykkelig
13 TIMER SIDEN
Eliteserien
De absurde scenene går verden rundt: «Vad händer i vårt grannland?»
I GÅR PÅ 23:09