MOLDE/OSLO (Eurosport.no):
Titteljaktende Molde har ikke hatt det bare lett på skadefronten denne sesongen. Spesielt på stopperplass har det vært ekstra trøblete. Stian Gregersen har ikke spilt siden runde tre mot Start i slutten av juni. Samtidig har Martin Bjørnbak måttet stå over de fem siste Eliteserie-kampene. Begge har hatt problemer med knærne.
Eliteserien
Dette er de nominerte til Årets spiller i Eliteserien
6 TIMER SIDEN
Nå er begge to nære comeback på banen. Det forteller trener Erling Moe. Neste kamp er i Champions League-kvalifiseringen mot Qarabag neste onsdag.
– Det kan hende kampen kommer litt for fort for både Martin og Stian, men vi er optimistiske med tanke på begge to, sier Moe.
Og det er ikke bare stoppercomebackene som kan gi Molde en enorm boost. Det er også gode nyheter fremover på banen. Storscorer Leke James slet med sykdom i ukene før landslagspausen. i 2-3-tapet mot Viking startet han på benken. Han er nå tilbake for fullt, opplyser Moe.

Eikrem tilbake i form?

Men også lagets viktigste spiller meldes å være klar mot Qarabag. Magnus Wolff Eikrem har slitt med en smertefull akilles i lengre tid. Det har ført til variabel form, i tillegg til at han har måttet stå over flere treninger. I august var han hos Olympiatoppen for å få hjelp. Etterpå ble det bestemt at han skulle sette en injeksjon i hælen før landslagspausen.
Og det høres ut til å ha hjulpet.
– Magnus fikk en injeksjon før Viking-kampen som han har reagert veldig bra på. Begge (Eikrem og James) vil være klare til Qarabag, sier Moe.
Dermed er den svært viktige midtbanemann klar for kamp om plass i Europas gjeveste klubbturnering.
– Jeg har trent for fullt siden (injeksjonen) og føler meg veldig bra. Jeg er tilbake der at jeg kan starte flere kamper på rad, sier Eikrem selv.
Sett denne?

Kjetil Knutsen: – Inspirerende å jobbe med denne gjengen hver eneste dag

Eliteserien
Kandidat til årets mål: Emil Konradsen Ceïde
7 TIMER SIDEN
Eliteserien
Kandidat til årets mål: Niklas Vesterlund
7 TIMER SIDEN