Populære sporter
All sport
Vis alt

Molde-keeper aktuell for Lillestrøm

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 13/02/2021 klokken 18:36 GMT+1

Alex Craninx (25) har slitt med å utkonkurrere Andreas Linde som førstevalg i Molde. Nå kan han fort ende opp i en annen Eliteserie-klubb.

Alex Craninx

Foto: NTB

Det var Romsdals Budstikke som først meldte at Craninx er på vei til Lillestrøm lørdag. Ifølge avisen er klubbene enige om en avtale som blir bekreftet i løpet av kort tid.
Han skal i utgangspunktet lånes ut inneværende sesong, men RBnett skriver at han skal kunne hentes tilbake i sommerens vindu dersom Molde har behov for ham.
Etter det Eurosport erfarer har det vært dialog mellom klubbene en periode, uten at noe er klart ennå. Det skal fortsatt gjenstå noen punkter å bli enige om før en overgang eventuelt kan bli realisert.
Craninx har tidligere spilt for Marbella, Real Madrid (B og C), Sparta Rotterdam og Cartagena, og er blitt brukt sporadisk i Molde. 25-åringen har måttet finne seg i å være andrevalg bak solide Andreas Linde.
Mathias Eriksen Ranmark er tilbake i klubben etter utlånet til HamKam forrige sesong. Der pådro han seg en skade som satte ham ut av spill lenge, men han skal sammen med Linde og Oliver Petersen være Moldes keepertrio i Europa League, skriver Romsdals Budstikke.
Laget reiser søndag til Spania for å gjøre seg klare til den kommende Europa League-kampen mot tyske Hoffenheim, som lørdag møtte Erling Braut Haalands Borussia Dortmund.
Keeperen med belgisk og spansk pass kan dermed gå motsatt vei av Björn Bergmann Sigurdarson, som nylig ble hentet fra Åråsen til Molde.
Der slutter islendingen seg til flere lagkamerater med en fortid i LSK, som Sheriff Sinyan, Erling Knudtzon og Ohi Omoijuanfo.
Lillestrøm har fra før den unge keeperduoen Mads Hedenstad Christiansen (20) og Emil Gundelach Ødegaard (21) mellom stengene, etter at belgiske Jo Coppens forlot klubben nylig.
Hedenstad Christiansen imponerte mange med sitt solide spill i opprykkssesongen i fjor, og ble en publikumsfavoritt på Åråsen med sine feiringer.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame