Populære sporter
All sport
Vis alt

Landslagsspiller klar for Eliteserie-klubb

Carl Henning Biørnstad

Publisert 05/08/2022 klokken 12:28 GMT+2

Den 26 år gamle midtbanespilleren Federico Bikoro har signert en avtale med Eliteserie-klubben Sandefjord. Bikoro står med hele 38 landskamper for Ekvatorial-Guinea.

Federico Bikoro.

Foto: Getty Images

  • Se Sandefjord - Viking søndag klokken 18:00 på discovery+
Federico Bikoro har signert en avtale med hvalfangerne ut 2024-sesongen. Det bekrefter Sandefjord på sine hjemmesider fredag.
Overfor Sandefjords Blad beskriver SF-sjef Espen Bugge Pettersen 26-åringen som et rivjern.
– Dette er en spiller som kan bekle flere roller på midtbanen. Han er fysisk sterk, og han er det jeg vil kalle et rivjern som det gjør vondt å møte. Sånn sett er han nok en litt annerledes enn midtbanespillerne vi allerede har, sier han til avisen.
Bikoro har de siste årene tilbragt tiden i Spania, der han har vært utlånt til en rekke klubber i lavere divisjoner. Midtbanespilleren har siden 2019 vært en del av Real Zaragoza-systemet, men har slitt med å få spilletid der. Siden han meldte overgang fra Teruel, har han vært utlånt til fire klubber på tre år.
Nå forlater han altså Spania til fordel for Norge og Sandefjord.
Bugge Pettersen forteller at Bikoro trenger tid til å aklimatisere seg.
– Hans siste kamp var i juni for landslaget. Vi må nok gi han litt tid til å akklimatisere seg, samt få han i samme matchmodus som de andre. Det må vi bruke litt tid på. Men det er en spiller som er litt annerledes enn de vi har. Jeg tror dette kan bli en bra tilvekst for oss, fortsetter Bugge til sb.no.
Federico Bikoro står med hele 38 kamper A-landslagskamper for Ekvatorial-Guinea.
Sett denne?
picture

Storfornøyd med juvelen: – En all-rounder

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame