Tommy Høiland bytter beite, og har skrevet et avskjedsbrev under tittelen «Hei Stavanger».
Det er skrevet på spissens egen dialekt. Der takker han for støtten han og klubben har fått på den lange oppturen.
– For fire og et halvt år siden bestemte jeg meg for å komme hjem. Jeg følte jeg hadde noe uoppgjort i byen min. Klubben lå på nedrykksplass og alt var kaos!
Eliteserien
Flere profiler på utgående kontrakt: – Vi ønsker å beholde han
19 TIMER SIDEN
Slik innleder han hilsenen som han selv har publisert på Twitter. 32-åringen fortsetter med alt som har skjedd siden.
– Etter nedrykket har jeg fått være med på en eventyrlig reise. Opprykk, cupgull, Europa-kvalik og nå til slutt en bronsemedalje. Klubben skal ut i Europa igjen. Viking har igjen blitt en toppklubb, og jeg føler jeg har fått gjort det jeg kom tilbake for. Jeg har fått minner for livet, skriver Høiland.
Nå venter spill i Sandnes Ulf, og en gjenforening med gamletrener Bjarne Berntsen.
– Jeg vil takke alle spillere, støtteapparat og resten av klubben for tiden vi fikk sammen. Til slutt så vil jeg takke dere fantastiske supportere. Dere har stått bak oss etter nedrykk og stortap for Nest/Sotra i OBOS-ligaen. Dere skal vite dette: Vi hadde ikke vært i nærheten av å ha klart det uten dere. Tusen takk for tiden jeg har fått ha dere i ryggen, jeg kommer aldri til å glemme det, avslutter Høiland, før han setter punktum med «Heia Viking» og et blått hjerte.
Om 85 dager tar Sandnes Ulf fatt på en ny sesong i OBOS-ligaen, med hjemmekamp mot Start.
Høiland har skrevet under på en toårskontrakt med laget, som Berntsen allerede har varslet til Discovery at satser mot opprykk i løpet av de sesongene.
– I tankene våre har vi jobbet med denne overgangen lenge, men det var ting som måtte falle på plass først. Da samtalene med Viking gikk bra, og jeg følte dette var noe Tommy Høiland hadde veldig lyst til, ble det fortgang i sakene, sier Bjarne Berntsen til Stavanger Aftenblad, om spissen som hadde stor suksess i klubben i 2012 og 2013.

Offensiv Berntsen: – Selvfølgelig skal vi gå for opprykk

Eliteserien
Knutsen om det kommende overgangsvinduet: – Et vanskelig marked
19 TIMER SIDEN
Eliteserien
Rekdal endelig klar – gjenforenes med «Paco»
EN DAG SIDEN