Populære sporter
All sport
Vis alt

Hevder Vålerenga har lagt inn bud på Brann-spiller

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 04/01/2022 klokken 18:50 GMT+1

Vålerenga har allerede hentet høyreback Vegar Eggen Hedenstad (30) og midtstopper Brynjar Ingi Bjarnason (22), og nå ser det ut til at en Brann-spiller kan være nestemann inn portene på Valle.

Brann-spiller Petter Strand i duell med VIFs Henrik Bjørdal.

Foto: NTB

  • Se storoppgjøret Barcelona - Real Madrid i den spanske supercupen torsdag 13. januar fra klokken 20:00 på MAX og discovery+
Bergensavisen skriver tirsdag ettermiddag at Vålerenga har lagt inn minst ett bud på Brann-spiller Petter Strand, som har ett år igjen av kontrakten med OBOS-ligaklubben. Nettavisen skriver også om budet fra hovedstaden.
Petter Strand fungerte som Branns kaptein gjennom store deler av fjorårssesongen i Daniel Pedersens fravær. Strand spilte 26 kamper fra start for Brann i Eliteserien, der han noterte seg for ett mål og tre målgivende pasninger.
Det er ventet at flere spillere forlater Brann før den kommende sesongen i OBOS-ligaen, og det kan se ut til at Petter Strand er en av disse. Både Vajebah Sakor og Vieux Sané står uten kontrakt, mens Robert Taylor etter alle solemerker forlater Bergen.
Ifølge BA er Strand en av de spillerne som tjener mest i klubben.
Brann-sportssjef Jimmi Nagel Jacobsen ønsker ikke å kommentere det antatte budet fra Vålerenga overfor lokalavisen.
– Det er naturlig at det er interesse rundt våre spillere, men om vi har mottatt bud eller ei, forblir mellom de partene det eventuelt gjelder. Slikt kommenterer jeg ikke i media, sier Jacobsen til BA.
Discovery har prøvd å komme i kontakt med Vålerengas sportslige leder Jørgen Ingebrigtsen gjennom tirsdagen, men har ikke fått noe respons der.
En annen midtbanespiller som har blitt linket til Vålerenga de siste ukene er Eirik Hestad, som per dags dato står uten kontrakt. Ifølge Romsdals Budstikke skal VIF ha gitt et konkret tilbud til Hestad, som har spilt i Molde siden 2012.
Vålerenga-sjef Jørgen Ingebrigtsen svarte nei på spørsmål om Eirik Hestad er aktuell for VIF.
– Vi er jo på den tiden av året der det er farlig å si nei. Plutselig sitter man der på 31. januar og så har det skjedd ting likevel, men du spør meg i dag, og i dag sier jeg nei, sa han til Discovery i midten av desember.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame