Populære sporter
All sport
Vis alt

Hevder sveitsisk toppklubb byr millioner for Godset-spiss

Eirik Fure

Oppdatert 08/04/2020 klokken 15:28 GMT+2

Ifølge VG skal en sveitstisk toppklubb forsøke å kjøpe Strømsgodset-spiss Lars-Jørgen Salvesen.

Salvesen

Foto: Scanpix

VG skriver onsdag at Godset vurderer et bud på flere millioner kroner.
Salvesen bekrefter overfor avisen at han er klar over at det er et bud inne.
– Det er en veldig spesiell situasjon for tiden, så jeg har ikke rukket å tenke så mye over det, egentlig, sier han til VG.
– For det første er det utrolig positivt for min del at det er interesse og at folk er villige til å legge penger på bordet for meg i den tiden vi er i nå. Det viser at jeg har gjort noe riktig. Så er det en veldig spesiell situasjon for både Godset og meg, sier han på telefon fra Kristiansand.
Sportslig leder Jostein Flo vil ikke kommentere enkeltspillere, men sier til VG at de har mottatt forespørsler på spillere i dette overgangsvinduet.
Salvesen var toneangivende for Strømsgodset forrige høst og bidro til at de reddet plassen i Eliteserien. 24-åringen kom tidligere med ros til Henrik Pedersen for måten han blomstret på.
– Jeg føler jeg har fått en trener som har utrolig lyst på meg, og har veldig tro på meg, og det hjelper med tanke på selvtillit – og det at du ikke er ute om du bommer en gang. Du får kanskje et par ekstra sjanser. Det gjør at jeg tør å by på meg selv, sa han til Eurosport i november.
Eurosport.no har ikke lyktes i å få en kommentar fra Salvesen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame