VG skriver onsdag at Godset vurderer et bud på flere millioner kroner.
Salvesen bekrefter overfor avisen at han er klar over at det er et bud inne.
Eliteserien
Kunstkritiker Hulsker om oppsiktsvekkende drakt: – Samtidskunst
6 TIMER SIDEN
– Det er en veldig spesiell situasjon for tiden, så jeg har ikke rukket å tenke så mye over det, egentlig, sier han til VG.
– For det første er det utrolig positivt for min del at det er interesse og at folk er villige til å legge penger på bordet for meg i den tiden vi er i nå. Det viser at jeg har gjort noe riktig. Så er det en veldig spesiell situasjon for både Godset og meg, sier han på telefon fra Kristiansand.
Sportslig leder Jostein Flo vil ikke kommentere enkeltspillere, men sier til VG at de har mottatt forespørsler på spillere i dette overgangsvinduet.
Salvesen var toneangivende for Strømsgodset forrige høst og bidro til at de reddet plassen i Eliteserien. 24-åringen kom tidligere med ros til Henrik Pedersen for måten han blomstret på.
– Jeg føler jeg har fått en trener som har utrolig lyst på meg, og har veldig tro på meg, og det hjelper med tanke på selvtillit – og det at du ikke er ute om du bommer en gang. Du får kanskje et par ekstra sjanser. Det gjør at jeg tør å by på meg selv, sa han til Eurosport i november.
Eurosport.no har ikke lyktes i å få en kommentar fra Salvesen.
Eliteserien
Slapp «bare» inn ett: – Dette poenget kan bety alt
7 TIMER SIDEN
Eliteserien
– Finner ikke rytmen som gjør at vi glir gjennom som varm bæsj i kram snø
7 TIMER SIDEN