Populære sporter
All sport
Vis alt

Hareide gir Rekdal hodebry

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 20/07/2021 klokken 12:08 GMT+2

Rosenborg henter tilbake HamKam-utlånte Julian Faye Lund til Trondheim, og Åge Hareide gir dermed trenerkollega Kjetil Rekdal nok å tenke på inn mot høstsesongen. Men siste ord er nok ikke sagt i denne saken enda.

Julian Faye Lund.

Foto: NTB

Julian Faye Lund har vært på utlån på Hamar siden starten av inneværende sesong, og i avtalen står det at sisteskansen skal vende tilbake til Rosenborg 1. august. Det var nok derimot flere HamKam-supportere som hadde håpet på en forlengelse av avtalen, for 22-åringen fra Oslo har gjort sine saker bra mellom stengene på Briskeby.
Overfor Nidaros bekrefter Rosenborg-trener Åge Hareide at Faye Lund hentes tilbake.
– Vi har lyst å hente han tilbake for sikkerhets skyld. Hvis vi får skade på en keeper, så er vi litt ille ute hvis vi skal spille kamper i Europa, forklarer RBK-treneren til lokalavisen.

– Ikke bare Hareide som bestemmer

Men siste ord er ikke sagt om sisteskansen, skal vi tro HamKam-sportssjef Espen Olsen.
– Vi har fått beskjed om å avvente. Det er vel ikke bare Åge Hareide som bestemmer, sier Espen Olsen til Hamar Arbeiderblad som samtidig uttaler at klubben fortsatt ikke utelukker at Faye Lund blir værende.
Til Discovery uttaler Espen Olsen at det selvfølgelig er helt opp til Rosenborg å hente av av sine egne tilbake til Trondheim, men at de gjerne skulle sett at Julian Faye Lund ble værende lenger.
– De har jo en avtale med oss til 1. august, så det forholder vi oss til. Det er samtidig ikke skrevet i stein at han ikke kan bli, men det er helt opp til RBK selv, sier han.
HamKam har sluppet inn færrest mål (10) i OBOS-ligaen denne seseongen. Julian Faye Lund har stått alt.
– Vi er strålende fornøyde med Julians inntreden i HamKam, understreker Olsen.

Ny keeper inn

Med kun polske Łukasz Jarosiński som backup, er HamKam nødt til å hente inn en ny sisteskanse, mener Discoverys fotballekspert Joacim Jonsson.
– HamKam må hente en ny keeper. Den er helt udiskutabel. Gjør de ikke det, så havner de midt på tabellen, sier eksperten.
Olsen forklarer at de nå jobber med ulike løsninger.
– Det blir ingen endelig avgjørelse før 1. august. Vi har et par keepere som vi har vurdert, så vi vi får se hva det blir til, fortsetter sportssjefen til Discovery.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame