Populære sporter
All sport
Vis alt

Har lagt inn bud på erfaren, utenlandsk forsvarsspiller

Caroline Simonsen

Oppdatert 09/02/2021 klokken 19:43 GMT+1

Viking er i gang med å forsøke å sikre seg ny venstreback, og har lagt inn bud på en spiller de foreløpig ikke sier hvem er.

Bjarte Lunde Aarsheim og Morten Jensen.

Foto: NTB

Viking legger ikke skjul på at de er på utikk etter nye spillere før sesongstart. Tirsdag bekrefter klubben overfor Aftenbladet at de har bydd på en erfaren forsvarsspiller.
– Vi har lagt inn bud på en etablert, utenlandsk venstreback som har god erfaring. Jeg håper og tror vi vet mer i løpet av denne uken eller rett over helgen, sier Vikings trener Morten Jensen til avisen.
Per nå er det kun Rolf Daniel Vikstøl som er ren venstreback i Vikings tropp, i tillegg til at Viljar Vevatne kan bekle posisjonen, til tross for at han i utgangspunktet er midtstopper.
Jensen sier ikke hvilken utenlandsk venstreback med god erfaring det skal være snakk om.
I tillegg til at det jobbes med å hente inn en ny forsvarsspiller, jobber klubben aktivt med å få inn en offensiv spiller. Her forteller treneren at Viking har en liste med tre-fire aktuelle spillere. To av disse spiller i Norge i dag.
– Vi jobber aktivt med dette. Vi har sagt vi skal forsterke med tre spillere. Én er allerede på plass (Kevin Kabran), sier Jensen til Aftenbladet.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame