Vålerenga opplyser fredag kveld at Matthías Vilhjálmsson forlater klubben etter sesongen. Islendingen har tidligere spilt for både Start og Rosenborg i Norge – nå vender 33-åringen snuten tilbake til sagaøya. Vilhjálmsson har skrevet under for moderklubben Hafnarfjörður.
– Jeg har vært lenge i Norge nå. Jeg hadde en veldig fin tid i Start, har fått oppleve mye suksess i Rosenborg, og de to siste årene i Vålerenga har vært veldig fine, sier spissen til VIF.
Eliteserien
Molde senket Kristiansund - se høydepunktene
EN TIME SIDEN
Vilhjálmsson har tidligere vært kaptein for Hafnarfjörður – klubben han forlot til fordel for Start i 2013.
– Da jeg fikk tilbud om å hjelpe min gamle klubb, ble det slik. I tillegg har jeg en islandsk familie som har lyst til å reise hjem, fortsetter 33-åringen.
Vilhjálmsson har derimot fortsatt mulighet til å spille en rolle i de resterende Eliteserie-kampene for Vålerenga denne sesongen, og det er også planen til den høyreiste islendingen.
– Jeg har veldig lyst til å avslutte proffkarrieren på en bra måte. Jeg kommer til å gi alt for Vålerenga - som vanlig, sier han.
Søndag klokken 20:30 møter Vålerenga serieleder Bodø/Glimt på Aspmyra stadion. Den kampen kan du se på Eurosport Norge og Dplay!
Eliteserien
Profilen vraket Eliteserie-tilbud og valgte 3. divisjon: – Veldig fornøyd
I GÅR PÅ 19:47
Eliteserien
Viking-trener bekrefter: Tripic mister helgens kamp
I GÅR PÅ 14:47