Populære sporter
All sport
Vis alt

Gir seg i Vålerenga etter sesongen – har skrevet under for moderklubben

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 25/09/2020 klokken 18:50 GMT+2

Matthías Vilhjálmsson har skrevet under for islandske Hafnarfjörður, og forlater Vålerenga etter sesongen.

Matthías Vilhjálmsson

Foto: Scanpix

Vålerenga opplyser fredag kveld at Matthías Vilhjálmsson forlater klubben etter sesongen. Islendingen har tidligere spilt for både Start og Rosenborg i Norge – nå vender 33-åringen snuten tilbake til sagaøya. Vilhjálmsson har skrevet under for moderklubben Hafnarfjörður.
– Jeg har vært lenge i Norge nå. Jeg hadde en veldig fin tid i Start, har fått oppleve mye suksess i Rosenborg, og de to siste årene i Vålerenga har vært veldig fine, sier spissen til VIF.
Vilhjálmsson har tidligere vært kaptein for Hafnarfjörður – klubben han forlot til fordel for Start i 2013.
– Da jeg fikk tilbud om å hjelpe min gamle klubb, ble det slik. I tillegg har jeg en islandsk familie som har lyst til å reise hjem, fortsetter 33-åringen.
Vilhjálmsson har derimot fortsatt mulighet til å spille en rolle i de resterende Eliteserie-kampene for Vålerenga denne sesongen, og det er også planen til den høyreiste islendingen.
– Jeg har veldig lyst til å avslutte proffkarrieren på en bra måte. Jeg kommer til å gi alt for Vålerenga - som vanlig, sier han.
Søndag klokken 20:30 møter Vålerenga serieleder Bodø/Glimt på Aspmyra stadion. Den kampen kan du se på Eurosport Norge og Dplay!
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame