Populære sporter
All sport
Vis alt

Fortsatt ingen Bohinen-avklaring, men: – Det har kommet bud på han

Sondre Skandsen

Publisert 20/01/2020 klokken 21:32 GMT+1

I følge Yorkshire Evening Post skal den engelske storklubben Leeds være interessert i i Stabæks Emil Bohinen (20). Inge André Olsen forteller om en rekke bud.

Emil Bohinen

Foto: Scanpix

Avisen skriver at klubben ser på flere muligheter til å forsterke midtbaneleddet foran de omlag 20 kampene som gjenstår av Championship-sesongen. Emil Bohinen skal være en het kandidat.
Dette kommer etter at Bohinen før jul ble speidet på av Brighton, noe sportssjef Inge André Olsen bekreftet overfor Eurosport.no. I tillegg var han på prøvespill i Sheffield United. Begge er altså klubber som spiller i Premier League.
I forbindelse med besøket i Sheffield, snakket også 20-åringen med Leeds da han sammen med Olsen reiste over til England. Dette skrev også Budstikka om før jul.
– Det er helt riktig at det er en del engelske klubber som viser interesse. Vi hadde noen samtaler med forskjellige klubber i forbindelse med besøket hos Sheffield United, og da snakket vi også med Leeds, forteller han til Eurosport.no mandag kveld.
Han ønsker ikke å gå konkret inn på eventuelle forhandlinger med nettopp Leeds, men kan si følgende på generelt grunnlag:
– Vi har mottatt bud på han. Det kan jeg bekrefte, uten at jeg vil si fra hvilke klubber.
– Noen av budene er avslått av oss, andre er vi i diskusjon rundt.
Dialogen med både engelske og klubber ellers i Europa er pågående og kommer trolig å fortsette den neste uka, kan Olsen fortelle.
– Det er godt mulig det drar ut helt til slutten av overgangsvinduet, det her.

– Håper han selv kan velge

Det internasjonale overgangsvinduet stenger natt til 1. februar, noe som vil si at Leeds eller andre interessenter ikke har veldig mange dagene igjen på å eventuelt hente Bohinen fra Stabæk.
Den avtrappende sportssjefen forteller at Stabæk uansett kommer til å jobbe for at så mange bud som mulig er gode nok, slik at det til slutt blir opp til Bohinen selv å kunne velge klubb.
– Vi håper Emil kan velge klubb til slutt her. Det er mange som har vist interesse, og det har vært mange bud, men det har ikke vært noen avklaring til slutt.
Så er det ingen krise om han ikke selges, verken til Leeds eller andre, i dette vinduet.
– Blir det ikke noe nå, så er vi ganske trygge på at han fortsetter utviklinga i Stabæk.
Leeds ligger på direkte opprykksplass i Championship med fire poeng ned til Fulham som befinner seg øverst av lagene på play-off.
Etter at klubben valgte å sende fan-favoritt Jack Clarke tilbake til Tottenham, slik at han kunne sendes på et nytt lån til QPR, mener nå avisen at Bohinen skal være en aktuell erstatter for han. Leeds tapte mot nettopp QPR i forrige kamp, noe som gjør at storfavoritten til opprykk nå står med to tap på rad i serien.
Dette sa Emil Bohinen om utenlandsdrømmer til Eurosport forrige sesong:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame