Det var litt før 13:00 at Eurosport først kunne opplyse om møtet mellom den rutinerte forsvarsspilleren og fjorårets seriemester.
Vegard Forren kan være ferdig som fotballspiller i Molde FK. Midtstopperen med mer enn ti års fartstid i klubben som ble seriemester i fjor satt fra kl 13.00 i møte med Molde-ledelsen. Utfallet av møtet kan definere 32-åringens framtid i rosenes by.
Eliteserien
Diskuterer ligaens beste spiller: Tre av fire som nevnes er fra Glimt
5 TIMER SIDEN
Etter det Eurosport erfarer skal det være disiplinære årsaker av utenomsportslig karakter som er bakgrunnen for at Molde vurderer å terminere kontrakten til Forren. Kontrakten hans strekker seg ut 2021.
Senere mandag ettermiddag uttalte han følgende til TV 2:
– Jeg har alltid hatt noen problemer. Jeg har på en måte aldri vært i et uføre, men tjent gode penger. Det har liksom alltid ordnet seg.
– Det har vært utfordring fra jeg begynte å tjene penger. Det har vært en sykdom, som har vært vanskelig å innrømme for seg selv, sa han og siktet til gamblingproblemer.
Moldes direktør Ole Erik Stavrum snakket senere på ettermiddagen med Eurosport.no. Hva han sa, kan du lese her:
LES HER: Åpnet opp om gamblingproblemer: – Det får han velge selv

Møtet på Aker Stadion avsluttet

Litt over 14:00 mandag ble drøftelsesmøtet mellom Molde Fotballklubb, Vegard Forren og hans representanter avsluttet uten en endelig avklaring. Forren har forlatt Aker stadion, får Eurosport opplyst.
Slik Eurosport forstår det skal MFK-ledelsen nå endelig vurdere Forrens framtid. Moldes pressesjef Per Lianes vil ikke kommentere saken litt over kl 1430, men henviser til administrerende direktør Ole Erik Stavrum for en uttalelse.

Dette sier advokaten

Forrens advokat Odd Arne Nilsen er ordknapp når Eurosport slår på tråden like før kl 13 mandag.
– Jeg har ingen kommentar, sier Nilsen.
– Så du kan ikke bekrefte at du skal i møte med Molde om din klients framtid i klubben nå klokken 13.00?
– Jeg har som sagt ingen kommentar, sier advokaten.
Eurosport snakket også med advokaten etter møtet, da han hadde uttalt til VG at det hele kan gå rettens vei om man ikke kommer til enighet:
– Vi kommer tilbake til det. Vi skal snakke sammen. Vi er slettes ikke ferdig med denne saken. Om de går til det skrittet, så møtes vi retten.
Saken oppdateres!
Eliteserien
Den store tilskuer-debatten: Flere ideer og oppsiktsvekkende pyro-forslag
6 TIMER SIDEN
Eliteserien
Molde-treneren takket nei til utenlandsk klubb
I GÅR PÅ 11:29