Først åpnet Forren opp om spillproblemene til TV 2. Der snakket han om hvordan han opplevde spillavhengigheten som en sykdom.
Deretter gjorde han et intervju med lokale RBnett hjemme i eget hjem. Der forteller han om grunnen til at Molde vurderer å avslutte arbeidsforholdet med han.
Eliteserien
Lar seg ikke skremme av Glimt: – Vi er bedre enn andrelaget til Roma vi også
EN TIME SIDEN
Det skal handle om uttak han gjorde av lagets botkasse.
– I tillegg har jeg gjort en del uttak som korttidslån til meg sjøl for å gjøre opp gjeld til kompiser. Jeg har betalt tilbake flere ganger, og så tatt ut nye penger seinere. Jeg har aldri ment å stjele og har alltid hatt en intensjon om å betale tilbake alt. Men det har jeg ikke klart, sa han.
Tidligere mandag kunne Eurosport informere om at klubben og Forren møttes for å diskutere framtiden til midtstopperen, som har kontrakt ut 2021. At den profilerte 32-åringen kun timer etter personalmøtet med klubben velger å komme ut med disse innrømmelsene, forholder Molde seg rolig til.
– Det får han velge selv, det styrer ikke vi. Vi håndterer det internt hos oss som en personalsak, og av hensyn til Vegard vil jeg ikke kommentere noen detaljer utover det, sier administrerende direktør Ole Erik Stavrum til Eurosport.no.

Opplevde møtet som ryddig og ålreit

Forrens advokat, Odd Arne Nilsen, gikk knallhardt ut og uttalte at de ville gå rettens vei om klubben skulle terminere kontrakten til 32-åringen.
– Vi er slettes ikke ferdig med denne saken. Om de går til det skrittet, så møtes vi retten, uttalte han overfor VG.
Det tar Stavrum med knusende ro.
– Vi har bare hatt ett møte med advokaten hans, og det opplevde jeg som ryddig og ålreit. Jeg ser han har uttalt det, og det får han bare stå for, sier han.
Han ønsker ikke gi noen tidsramme på når de kommer med en avklaring rundt Forrens framtid, men sier følgende til Eurosport:
– Det skal evalueres og sees på internt. Så får vi komme tilbake når det har skjedd noe mer.
– Vi prøver jo å håndtere dette så fort som mulig.
Vegard Forren har ikke svart på Eurosport.no sine henvendelser. Det har heller ikke hovedtrener Erling Moe gjort.

Derfor mener han det kan være en fordel å møte Molde i serieåpningen

Eliteserien
Se høydepunktene: Molde med full kontroll til tross for utvisning
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Rødt kort, selvmål og Ohi-dobbel: Molde tilbake på topp etter kaoskamp
3 TIMER SIDEN