Det bekrefter Sarpsborg 08 på sine hjemmesider torsdag ettermiddag.
– Simen er en keeper vi har stor tro på. Han er i konstant utvikling og en vi har stor tro på i framtiden. Det er egentlig opp til han selv hvor god han vil bli, så skal vi selvsagt legge forholdene til rette for utvikling. At han er lokal og har gått gradene i klubben er selvsagt ekstra gøyalt, sier sportsjef Thomas Berntsen til egen klubb etter at Nilsen har signert den nye kontrakten.
Eliteserien
Se målene fra Rosenborgs kamp mot Viking
12 TIMER SIDEN
22-åringen fra Tistedal i Halden har tatt over keeperplassen i Sarpsborg 08 etter at Anders Kristiansen skadet tommelen for noen uker siden.
– Jeg er en keeper med mye mer selvtillit nå. Jeg har blitt en bedre keeper generelt og har blitt mye sterkere mentalt. Jeg må ta sjansen jeg har fått. Det er kjedelig at Anders Kristiansen har røket tommelen, men slik er fotballen, sier hovedpersonen selv.
Simen Vidtun Nilsen har gått gradene i Sarpsborg 08 siden han tok steget fra moderklubben Tistedalen TIF i 2018.
Forlengelsen kommer kun et lite døgn etter at det ble klart at sarpingene henter den danske 22-åringen Victor Torp til Solbyen. Torp kommer fra Midtjylland og slutter seg til Stefan Billborn og resten av troppen når overgangsvinduet åpner 1. august.
Eliteserien
Avviser bruk av storskjerm – innrømmer at målet skulle vært godkjent
13 TIMER SIDEN
Eliteserien
Overtidskok: Vikings og RBKs kaptein så rødt på overtid: – Dum takling av meg
13 TIMER SIDEN