Populære sporter
All sport
Vis alt

Henter talent fra Midtjylland: – Slår inn på alle våre parametere

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 08/06/2022 klokken 20:23 GMT+2

Overgangsvinduet åpner ikke før 1. august, men det stopper ikke Sarpsborg 08 fra å bekrefte en ny spiller. Danske Victor Torp (22) er klar for Eliteserie-klubben.

Victor Torp

Foto: Getty Images

Det bekrefter Sarpsborg 08 på sin hjemmeside.
– Klubben setter laget først, men jeg liker godt at Sarpsborg 08 virker riktig ambisiøse og gode på å følge opp hver spiller individuelt i tillegg. Jeg føler jeg kan utvikle meg ytterligere i Sarpsborg og ta nye skritt i min utvikling, sier Victor Torp til sarpsborg08.no.
Den 22 år gamle dansken beskrives som en anvendelig midtbanespiller og har signert en treårskontrakt med Eliteserie-klubben. Han vil være spilleklar når overgangsvinduet åpner 1. august.
Sarpsborgs sportssjef Thomas Bernsten er fornøyd med å ha sikret seg Torp, som klubben har fulgt over tid.
– Han slår inn på alle våre parametere - han er ung, trenbar og ekstremt sugen på å ta nye steg sammen med oss. Det er en signering vi har jobbet hardt og lenge med, forteller Berntsen om klubbens nyeste tilskudd.
Denne sesongen har 22-åringen vært på utlån i den belgiske klubben Kortrijk. Der fikk han ni kamper på øverste nivå. I tillegg har han representert Danmark på flere ungdomslandslag, og var nylig med i U21-landslagstroppen.
I fjor var Torp fast inventar på Lyngby i Superligaen, som endte sesongen med nedrykk.
Sett denne?
picture

Molde-duoen blomstrer: – Ligger en kultur i veggene her som er bygd opp over mange år

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame