Populære sporter
All sport
Vis alt

Eliteserie-helten detaljer unna ny klubb – får tidligere lagkamerat som trener

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 02/02/2023 klokken 11:18 GMT+1

Etter en periode på prøvespill, er Luc Kassi nå på vei til en ny klubb. Discovery erfarer at den tidligere Stabæk-spilleren nærmer seg enighet med med KÍ Klaksvík. Der får han tidligere lagkompis Magne Hoseth som trener.

Luc Kassi og Magne Hoseth jubler etter scoring mot Lillestrøm i september 2014.

Foto: NTB

Ivorianeren står med over 200 kamper for Stabæk Fotball, og er som en kulthelt å regne på Nadderud.
Den hardtarbeidende midtbanespilleren kom til norsk fotball og Stabæk i 2012, og har forlenget en rekke ganger med de Blaa fra Bærum.
Kassi fikk et nytt tilbud fra bærumsklubben 1. august i fjor, da kontrakten gikk ut, men 28-åringen valgte da å bruke tid på å tenke på tilbudet. Såpass lang tid at Stabæk aldri fikk noe svar fra Kassi.
Verken klubben eller den daværende agenten fikk tak i mannen fra Abidjan.

Gjenforenes med Hoseth

Siden skilsmissen med Stabæk har Luc Kassi stått uten klubb, men nå - seks måneder etter at han fikk tilbudet fra den norske klubben - er midtbanespilleren detaljer unna en ny klubb. Denne gangen går ferden enda lenger nord, til Færøyene og KÍ Klaksvík.
Kassi har også byttet agent siden sist, og representeres nå av agentselskapet Set Piece Sports.
Discovery kan nemlig erfare at Luc Kassi er svært nære en enighet med KÍ Klaksvík. Avtalen strekker seg ut 2023-sesongen, og det er kun svært få detaljer som gjenstår før han blir presentert for de færøyske mesterne.
Dermed ser ivorianeren ut til å gjenforenes med sin tidligere lagkompis i Stabæk, Magne Hoseth. De to spilte sammen i bærumsklubben i 2014. Hoseth skal ha spilt en viktig rolle for klubbvalget til Kassi.
Magne Hoseth har Daniel Berg Hestad som assistenttrener i KÍ Klaksvík. Sammen har de allerede hentet Eliteserie-kjenninger som Vegard Forren og Markus Olsen Pettersen.
Kassi har vært på prøvespill for KÍ Klaksvík de siste ukene, og har allerede rukket å spille to kamper for stormakten på Færøyene. Senest i går ble han matchvinner i 1-0-seieren over ÍF Fuglafjørður.

Andre tilbud

Luc Kassi har vært svært skadeplaget de siste årene, og spilte minimalt med fotball for Stabæk før han dro videre.
Nå er 28-åringen lysten på å få fart på fotballkarrieren igjen, og med et Klaksvík som skal ut i Champions League-kvalifisering, har den færøyske klubben vært øverst på ønskelisten til ivorianere. I fjor møtte det færøyske laget Bodø/Glimt i et dobbeltoppgjør i den første kvalifiseringsrunden til Champions League, der det norske laget vant knepent 4-3 sammenlagt.
Discovery sitter med opplysninger om at den tidligere Stabæk-spilleren har hatt tilbud fra andre klubber, også i norsk fotball, men han skal ha hatt et ønske om å fortsette fotballkarrieren utenfor Norge.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame