Populære sporter
All sport
Vis alt

Dette er Sandefjords nye trenerduo

Håkon Brandsnes

Oppdatert 30/12/2020 klokken 17:05 GMT+1

Hans Erik Ødegaard (46) og Andreas Tegström (41) får delt hovedtreneransvar i Sandefjord.

Hans Erik Ødegaard

Foto: Scanpix

Saken oppdateres.
Hans Erik Ødegaard og Andreas Tegström er Sandefjords nye hovedtrenerduo. De har signert en toårskontrakt med en opsjon på et ekstra år.
– Jeg gleder meg veldig. Jeg har lenge ønsket å drive med fotball på fulltid, men jeg har ikke hatt mulighet på grunn av annen jobb. Det fikk jeg nå. Sandefjord er en perfekt klubb for meg, sa Ødegaard under en pressekonferanse onsdag.
Hans Erik Ødegaard, faren til Real Madrid-spiller Martin Ødegaard, har tidligere vært assistenttrener i Mjøndalen og trener for G19-laget til Strømsgodset.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Følsom da eventyret endte: – Kan fort være punktumet

Spilte for Sandefjord

Både Ødegaard og Tegström har tidligere spilt for Sandefjord. Førstnevnte var i klubben fra 2004 til 2006, mens Tegström var der fra 2005 til 2007.
– Det er omtrent de samme folka som er her nå som var her den gangen. Det er et kvalitetstegn. Andreas og jeg har pratet mye sammen. Vi er helt sikre på at dette kommer til å bli veldig bra, sa Ødegaard.
– Jeg hadde en fin tid i Sandefjord som spiller. Å få denne muligheten sammen med Hans Erik, er noe jeg ser fram til. Jeg flytter til Sandefjord om kort tid, sa Tegström.
Under pressekonferansen forklarte sportssjef Espen Bugge Pettersen at duoens navn har vært med i en prosess som har vart siden fjoråret.
– Vi er ganske sikre på at det er et team som kommer til å utfylle hverandre både faglig sett og personlighetsmessig, det er et team som kjenner klubben og omgivelsene godt. Sånn tror jeg de kan være med på å bygge sterk identitet og kultur, sier Bugge Pettersen.

Cifuentes til Aalborg

Det var i midten av november at det ble kjent at Sandefjord ikke kom til å forlenge kontrakten med Martí Cifuentes. Spanjolen ledet klubben til en 11. plass i Eliteserien.
Sandefjord skrev i en pressemelding at dette var av økonomiske hensyn.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame