Saken oppdateres.
Hans Erik Ødegaard og Andreas Tegström er Sandefjords nye hovedtrenerduo. De har signert en toårskontrakt med en opsjon på et ekstra år.
Eliteserien
Linkes til storklubb for kjempesum – kan dryppe på norske klubber
3 TIMER SIDEN
– Jeg gleder meg veldig. Jeg har lenge ønsket å drive med fotball på fulltid, men jeg har ikke hatt mulighet på grunn av annen jobb. Det fikk jeg nå. Sandefjord er en perfekt klubb for meg, sa Ødegaard under en pressekonferanse onsdag.
Hans Erik Ødegaard, faren til Real Madrid-spiller Martin Ødegaard, har tidligere vært assistenttrener i Mjøndalen og trener for G19-laget til Strømsgodset.
Saken fortsetter under videoen.

Følsom da eventyret endte: – Kan fort være punktumet

Spilte for Sandefjord

Både Ødegaard og Tegström har tidligere spilt for Sandefjord. Førstnevnte var i klubben fra 2004 til 2006, mens Tegström var der fra 2005 til 2007.
– Det er omtrent de samme folka som er her nå som var her den gangen. Det er et kvalitetstegn. Andreas og jeg har pratet mye sammen. Vi er helt sikre på at dette kommer til å bli veldig bra, sa Ødegaard.
– Jeg hadde en fin tid i Sandefjord som spiller. Å få denne muligheten sammen med Hans Erik, er noe jeg ser fram til. Jeg flytter til Sandefjord om kort tid, sa Tegström.
Under pressekonferansen forklarte sportssjef Espen Bugge Pettersen at duoens navn har vært med i en prosess som har vart siden fjoråret.
– Vi er ganske sikre på at det er et team som kommer til å utfylle hverandre både faglig sett og personlighetsmessig, det er et team som kjenner klubben og omgivelsene godt. Sånn tror jeg de kan være med på å bygge sterk identitet og kultur, sier Bugge Pettersen.

Cifuentes til Aalborg

Det var i midten av november at det ble kjent at Sandefjord ikke kom til å forlenge kontrakten med Martí Cifuentes. Spanjolen ledet klubben til en 11. plass i Eliteserien.
Sandefjord skrev i en pressemelding at dette var av økonomiske hensyn.
For få dager siden ble Cifuentes presentert som den nye treneren til Aalborg i den danske toppdivisjonen.
Eliteserien
Sportssjefen freder Vegard Hansen: – Nå skal vi stå sammen
EN DAG SIDEN
Eliteserien
Bernt oppsummerer: VAR-støtte, hipstere, Holm-magi og utpsyking
I GÅR PÅ 16:55