Strømsgodset - Bodø/Glimt 1-1
Bodø/Glimt har et svært tøft kampprogram i disse dager, og med torsdagens kamp mot Roma godt festet i topplokket, var det et Glimt-lag som var nødt til å nullstille inn mot nok en viktig kamp i Eliteserien søndag. Kampen mot Strømsgodset kommer tre dager etter oppgjøret mot Roma og tre dager før den kommende toppkampen mot Molde i «Rosenes by».
Eliteserien
Bortvist fra Aspmyra etter rasistiske tilrop – politiet oppretter sak
16 MINUTTER SIDEN
Med tre kamper på en uke og fullt kjør i både Eliteserien og Conference League, er Kjetil Knutsen avhengig av at nøkkelspillerne holder seg skadefrie.
Derfor var det nok ekstra tungt å svelge for bergenseren at katalysatoren Patrick Berg satt seg ned i store smerter allerede etter 20 spilte minutter. Landslagsspilleren så ikke ut som at han var i kontakt med noen andre i forkant av smellen, men det var tydelig at Berg hadde store smerter i kneet.
Saken fortsetter under videoen.

Her forlater VIF-fansen stadion i protest

– Ordentlig dårlige nyheter

Kapteinen haltet ut av banen og ble erstattet av Elias Hagen minutter senere.
– Bare å krysse fingrene. Han har vært brilliant både i Eliteserien og for landslaget. Dette er ordentlige dårlige nyheter for Bodø/Glimt. Jeg krysser alt jeg har, sa Discoverys fotballekspert Joacim Jonsson i Fotball Direkte.
Patrick Berg har vært svært toneangivende for Bodø/Glimt i nok en strålende sesong i nord. Det meste har gått innom midtbanemannen i den oppbyggende fasen, i tillegg til at Berg er en enormt viktig mann defensivt. Bodøværingen har også for alvor vist seg fram på den store scenen, der han senest torsdag scoret et kremmerhus i maltrakteringen av Roma på Aspmyra.
Den 23 år gamle Glimt-spilleren var også en av Norges beste spillere i forrige landskamp, mot Montenegro.
– Nå må vi ikke forskuttere noe som helst med denne skaden, men det ser ikke bra ut for Patrick Berg, understrekte Discovery-ekspert Bengt Eriksen i studio.

– En strek i regningen

Idet lagene jogget ut til den andre omgangen, viste TV-bildene at Patrick Berg hadde satt seg på benken med en skinne på det ene beinet.
– Det var en liten klikk i kneet, så skal vi undersøke det nærmere. Det er vanlig å stille en tidlig diagnose, så vi får bare vente og se. Nå er begge kapteinene ute, så det er selvfølgelig en strek i regningen, sa Knutsen til Discovery etter kampslutt.
– Resten av midtbanen vår er i god form, men hvis du ser det fra deres ståsted, så vil de sikkert si at de skulle hatt mer spilletid, så det kan vi bli straffet for. Samtidig tror jeg at de er såpass innarbeidet i vår måte å tenke på, men jeg skjønner at spørsmålet kommer, la han til.

Krasniqi med sitt første

Selve kampen på Marienlyst ble en kraftanstrengelse for begge lag utover i kampenfor Bodø/Glimt sin del gjorde det godt at Ola Solbakken fortsatte der han slapp fra Roma-kampen. For allerede etter 13 minutter spilt på Marienlyst, dundret trønderen inn bortelagets ledermål etter et strålende oppbygd angrep på høyresiden.
Bodø/Glimt klarte aldri å drepe kampen, og det straffet seg drøye kvarteret før slutt. Kreshnik Krasniqi plukket opp en klarering drøye 25 meter fra mål, dundret til og sendte Godset-fansen til himmels.
Det var også Krasniqis første mål i Eliteserien. Se hva midtbanespilleren sa til Discovery etter her – saken fortsetter uhnder videoen.

Scoret sitt første Eliteserie-mål: – Ikke dumt å skyte

– Vi skal slå tilbake

1-1 betyr to poeng tapt i toppstriden for Kjetil Knutsen og Glimt.
– Litt skuffa akkurat nå, det må jeg si. Vi klarer ikke å spille akkurat som vi vil, så det må vi rette opp til neste kamp, sa Fredrik Andre Bjørkan til Discovery etter kampen.
– Nå skal vi slå tilbake mot Molde, la han til.
Kjetil Knutsen mente mannskapet hans burde ha avgjort kampen.
– Unødvendig at vi inviterer dem inn i kampen. Det er et såpass stort potensiale i angrepene våre, så vi har nok sjanser til å avgjøre kampen, var dommen etter kampslutt.
Eliteserien
Fikk gult kort for filming: – Jeg tar det, beklager!
13 TIMER SIDEN
Eliteserien
Kaller det flaut og pinlig: – Håper gutta kjenner at det går på stoltheten
13 TIMER SIDEN