Både Nettavisen og TV 2 meldte om nyheten søndag ettermiddag.
Det skal være den tyrkiske klubben Besiktas som har kommet med bud på Vålerengas Aron Dønnum og Eurosport kan erfare at budet er på 750 000 euro.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
– Det er cirka åtte millioner, 750 000 euro, slik som jeg har forstått det gjennom mine kilder. Og Vålerenga trenger penger, tror jeg. Jeg tror ikke det budet kommer til å heve så betraktelig heller, så det blir enten ja eller nei. Jeg skal ikke spå hva Vålerenga og Dønnum kommer frem til der, sier Eurosports ekspert Kjetil Rekdal i Fotball Direkte-studio.
– Han har kontrakt ut 2021, bør de da selge han nå?
– Det spørs jo da. Hvis du tror du kan få mer. Nå er det veldig spesielt da med koronaviruset, jeg tror det blir veldig lite overganger med penger innvolvert i sommer og da er du jo allerede inne i neste vindu som blir i januar. Da har han mindre enn ett år igjen, så det er et vanskelig valg for alle involverte, la han til.
Bernt Hulsker tror Dønnum vil passe bra i Besiktas.
– Ja, jeg tror han passer rett inn. Vi husker for et par sesonger siden så hadde de jo Ricardo Quaresma, portugiseren på høyrekanten og han har jo samme looken og samme faktene egentlig. Er en god spiller. Jeg har sett han selv live ved et par annledninger i år. Tatt steg fra i fjor, har et vanvittig drive med ball og uten ball selvfølgelig og har en x-faktor som gjør at han er veldig viktig for Vålerenga. Er vel den viktigste spilleren sammen med Tollås Nation i år, sier han.
Se hele diskusjonen her:

Rekdal om Dønnum-budet: – Vanskelig for alle involverte

Nettavisen er også kjent med at det er kommet flere bud på spilleren, blant annet fra Tyrkia og en klubb på Kypros.
Sportssjef i Vålerenga, Jørgen Ingebrigtsen har ikke besvart Eurosports henvendelser søndag.
22-åringen har opprinnelig kontrakt med Vålerenga ut 2021, men nå kan det se ut som om han forsvinner før.
I juni bekreftet Ingebrigtsen at den danske klubben Aalborg hadde forhørt seg om Dønnum.
– Det har både vært interesse fra Danmark og andre plasser, blant annet så har Aalborg har forhørt seg på Aron. Men det har ikke vært så konkret at jeg har tatt det oppover i systemet. Sportslig leder bestemmer ikke alt i Vålerenga, styret skal informeres på store salg, men her har det ikke vært noe å rapportere oppover utenom å orientere om interessen, sa han til Eurosport da.
Dønnum har spilt alt av sesongens kamper, foruten forrige kamp mot Haugesund, grunnet karantene og notert seg for en scoring. Den kom i kampen mot Sarpsborg 08 i første serierunde.
Vålerenga ligger på en tredjeplas med 15 poeng. Neste kamp er mot Kristiansund kl. 18.00, hvor Dønnum er tilbake i troppen.
Se hva Dønnum sier selv her:

Dønnum om budet: – Morsomt at folk viser interesse

Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56