Yorkshire Evening Post skrev i går at Championship-klubben Leeds United jakter forsterkninger i midtbaneleddet, og at Emil Bohinen skal være en het kandidat.
Det er kjent at han tidligere i vinter trente med Premier League-klubben Sheffield United. Men verken Bohinen selv eller Stabæks sportsjef Inge André Olsen vil svare på om 20-åringen også har vært på besøk i Leeds.
– Det ønsker ikke jeg å svare på. Det må nesten spilleren få svare på selv, sier Olsen.
Eliteserien
Se høydepunktene: Tromsø med kruttsterk trepoenger på Åråsen
5 TIMER SIDEN
– Det vil jeg ikke kommentere, er svaret fra nettopp spilleren selv.
Mandag kveld ymtet bekreftet dog sportssjef Inge André Olsen frampå overfor Eurosport.no at Leeds var en av klubbene de besøkte på sin tur til England.
– Vi hadde noen samtaler med forskjellige klubber i forbindelse med besøket hos Sheffield United, og da snakket vi også med Leeds, sa han.
Selv om Emil Bohinen ikke svarer konkret på spekulasjonene rundt nettopp Leeds, sier han dette om argentinske Marcelo Bielsa – mannen som Pep Guardiola har omtalt som verdens beste fotballtrener:
– Han er en trenerlegende, så selvfølgelig hadde det vært en opplevelse i seg selv å spille for ham, sier han.

– Spilletid øverst på lista

Ifølge Inge André Olsen er interessen for Bohinen er så stor at han fort kan ha flere gode alternativer når han skal bestemme seg for sin videre fotballframtid.
– Jeg tror Emil får muligheten til å gå til en ny klubb, og det har vært såpass mange interesserte at jeg tror vi kan komme i en situasjon der vi sier at nå er det opp til ham selv. Og kanskje har han mer enn ett alternativ også.
– Det er min følelse nå, men så får vi se hva som skjer de siste ukene av overgangsvinduet, sier sportsjefen.
Selv holder Bohinen fortsatt alle muligheter åpne. Men han har en klar prioriteringsliste.
– Det aller viktigste er å fortsette utviklingen, og det som står øverst på lista er spilletid. Dette kan være det viktigste steget jeg tar i min karriere, sier han til Eurosport.
Se hva Bohinen sa da Eurosport snakket med han etter Stabæk-treningen på tirsdag:

Bohinen om overgang: – Holder alle muligheter åpne

Eliteserien
Se høydepunktene: Gjenåpningsfest i Drammen – Strømsgodset scoret fem
5 TIMER SIDEN
Eliteserien
Kapteinen uenig med ekspertene: – Der er det stor gutt mot liten gutt
5 TIMER SIDEN