Populære sporter
All sport
Vis alt

Berntsen overrasker med ny jobb – gjør helomvending

Caroline Simonsen

Oppdatert 01/03/2021 klokken 17:12 GMT+1

Den tidligere Viking-treneren, Bjarne Berntsen, har fått ny jobb, og fortsetter ikke karrieren hverken som trener eller sportssjef.

Bjarne Berntsen

Foto: NTB

Bjarne Berntsen har tidligere vært i samtaler med Sandnes Ulf, og ble nylig listet opp som en av de aktuelle kandidatene til å gå inn som sportssjef i Brann etter Rune Soltvedt.
Berntsen kommer hverken til å fortsette som trener, eller til å bli sportssjef i denne omgang. Mandag ble det klart at 64-åringen er klar for ny jobb i Stavanger Aftenblad.
Der skal han jobbe som fotballekspert opp mot lokalfotballen.
– Dette gleder jeg meg veldig til. Jeg har alltid hatt et glødende engasjement for lokalfotballen. Det å kunne bidra med mine synspunkter der, det ser jeg fram til, sier Berntsen til avisen.
Han mener lokalfotballen betyr så mye, for så mange, og at det handler om alt fra å holde bygdene sammen, til stolthet og aktivitet, til drømmen om å ta det neste steget.
– Nå er vi i en veldig kritisk fase. I fjor visste vi ikke hvor lenge det ville vare. Alle håpet at man kunne komme i gang neste måned. På den måten klarte man å holde det i gang. Men hvis også denne sesongen skulle ryke, så vil det være kritisk for breddeidretten, lokalfotballen og folkehelsen, sier den tidligere Viking-treneren.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame