Bjarne Berntsen har tidligere vært i samtaler med Sandnes Ulf, og ble nylig listet opp som en av de aktuelle kandidatene til å gå inn som sportssjef i Brann etter Rune Soltvedt.
Berntsen kommer hverken til å fortsette som trener, eller til å bli sportssjef i denne omgang. Mandag ble det klart at 64-åringen er klar for ny jobb i Stavanger Aftenblad.
Eliteserien
Se høydepunktene: Rønning Ovenstad stilnet gamleklubben, før Stenevik svarte for Godset
4 TIMER SIDEN
Der skal han jobbe som fotballekspert opp mot lokalfotballen.
– Dette gleder jeg meg veldig til. Jeg har alltid hatt et glødende engasjement for lokalfotballen. Det å kunne bidra med mine synspunkter der, det ser jeg fram til, sier Berntsen til avisen.
Han mener lokalfotballen betyr så mye, for så mange, og at det handler om alt fra å holde bygdene sammen, til stolthet og aktivitet, til drømmen om å ta det neste steget.
– Nå er vi i en veldig kritisk fase. I fjor visste vi ikke hvor lenge det ville vare. Alle håpet at man kunne komme i gang neste måned. På den måten klarte man å holde det i gang. Men hvis også denne sesongen skulle ryke, så vil det være kritisk for breddeidretten, lokalfotballen og folkehelsen, sier den tidligere Viking-treneren.
Eliteserien
Lehne Olsen med praktmål i LSKs første borteseier
4 TIMER SIDEN
Eliteserien
Se høydepunktene: FKH med ny sterk seier
4 TIMER SIDEN