Hertha Berlin skriver at nordmannen har skrevet under en avtale som strekker seg fram til 2025-sesongen.
– Vi er glade for at Fredrik har valgt Hertha, sier sportsdirektør Fredi Bobic til klubben.
Eliteserien
Stølås-exiten bekreftet: – Kom neppe til å få sentral rolle hos oss
13/01/2022 PÅ 15:12

– En enkel avgjørelse

Bjørkan blir tyskernes første signering i det kommende vintervinduet, og allerede nå er det klart at nordmannen skal bekle trøye nummer tre.
– Hertha er en fantastisk klubb som jeg ser fram til å spille for. Det var en enkel avgjørelse for meg, spesielt fordi en rekke andre nordmenn har spilt i Hertha tidligere. Klubben har et godt rykte i Norge, forteller Bjørkan til sin nye klubb.
Bjørkan blir lagkamerat med landsmann Rune Almenning Jarstein, som det siste året har slitt med både ettervirkninger av korona og en kneskade. Kun noen minutter for annonseringen av Bjørkan, bekreftet forøvrig Hertha Berlin at Jarstein nå er operert og dermed ikke er tilbake før over nyttår.

Siste på Aspmyra

Bjørkans kontrakt med Bodø/Glimt går ut ved nyttår, noe som betyr at han slutter seg til Hertha Berlin etter sesongens siste kamper. Dermed blir søndagens kamp mot Brann Fredrik André Bjørkans siste hjemmekamp på Aspmyra for nå.
Discovery snakket med fotballekspert Joacim Jonsson da både VG og TV 2 meldte om overgangen tidligere onsdag. Eksperten liker klubb-valget.
– Det er et veldig fornuftig neste steg. Han går til en klubb der han har store muligheter for å spille mye. Han kommer også til en klubb og en liga som passer måten han spiller på, sa Jonsson.
Eliteserien
Kan bli byggeplass: – Ikke sett tegninger eller noen verdens ting
13/01/2022 PÅ 13:12
Eliteserien
HamKam-Svele: – På 14 dager mistet vi to trenere og ei langside
13/01/2022 PÅ 13:08