Populære sporter
All sport
Vis alt

Avis: Ny forsvarsspiller klar for Bodø/Glimt

Carl Henning Biørnstad

Publisert 10/01/2023 klokken 10:59 GMT+1

Kjetil Knutsen og Bodø/Glimt fortsetter å forsterke forsvarsleddet. Nå skal den danske venstrebacken Adam Sørensen være klar for de helgule. Det melder avisen B.T.

Daglig leder Frode Thomassen og team manager Håvard Sakariassen sammen med trener Kjetil Knutsen.

Foto: NTB

Dermed har Glimt sikret seg sin fjerde forsvarsspiller dette vinduet. Lyngby-spiller Adam Sørensen tar følge med Odin Bjørtuft, Fredrik Andre Bjørkan og Omar Elabdellaoui, og blir dermed den tredje backen Glimt henter i januar.
Ifølge den danske avisen B.T betaler Bodø/Glimt rundt en million euro for Adam Sørensen, noe som tilsvarer i overkant av ti millioner norske kroner.
Glimt har vært interessert i den 22 år gamle venstrebacken i lengre tid, og nordlendingene prøvde å hente Sørensen i 2022. Den gangen ble de avvist, noe også Brøndby ble da de bød rundt 8.6 millioner kroner for backen i sommer.
Sørensen skal allerede ha skrevet under på kontrakten med nordlendingene, og tirsdag gjennomfører dansken sin siste trening med Lyngby før avreise nordover.
Lyngby har fått på plass en videresalgsklausul, noe som sikrer klubben en prosentandel ved et salg videre fra Bodø/Glimt.
Adam Sørensen har kun spilt for Lyngby i karrieren. Han står med 11 aldersbestemte kamper for Danmark.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame