LILLESTRØM/OSLO (Eurosport.no):
Torsdag ble Deyver Vega klar for Vålerenga, men kantspilleren blir ikke å se i fredagens kamp mot Sarpsborg 08. Grunnen er at spilleren fortsatt sliter med en skade som har holdt ham borte fra landslagssamling i januar.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Men Vålerengas assistenttrener Johannes Moesgaard er ikke bekymret for skaden, og mener kantspilleren er tilbake innen et par uker.
– Det er ikke noe alvorlig. Det viktigste er å få han klar til Marbella. Om to uker håper vi å ha han klar, sier Moesgaard til Eurosport.no.
– Hva er det han trøbler med?
– Det er noe i låret.
Heller ikke Felipe Carvalho er med til kampen. Ifølge Vålerenga sliter midtstopperen med sykdom. VG skriver fredag at spilleren skal være nære en overgang til Nacional i Uruguay.
Moesgaard gleder seg til å se Vega i aksjon og mener han passer godt inn i spillestilen.
– Han er en fotballspiller med ferdigheter i den retningen vi ønsker. Kantspillere som kommer innover i banen. Han er også tiltenkt kanskje å spille i en tier, og dreie mer fra en 4-3-3-formasjon til en 4-3-2-1-formasjon. Litt som vi gjorde det i fjor høst. Det er der vi ser ham. Han har også et ferdighetsregister som vil kle oss,
– Slik dere ser det, har han ikke fått ut potensialet sitt i Brann?
– Det er det vi har valgt å si med den signeringen, ja.
FOTO: Vålerenga
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03