Herolind Shalas kontrakt med Start gikk ut ved nyttår. Nå er angriperen på jakt etter en ny klubb og Stabæk kan være neste destinasjon.
For Stabæk bekrefter på egen hjemmeside at 26-åringen blir med laget på treningsleir i Thailand. Klubben skal være der de ti neste dagene for å forberede seg til Eliteserie-start.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Vi synes det er spennende å ha han med oss. Shala er en spiller som gjorde det bra i Start og som har kvaliteter vi ser etter, sier sportssjef Inge Andrè Olsen til Eurosport.no.
Søndag meldte TV 2 at Ohi Omoijuanfo står på ønskelisten til Molde. Stabæk-spissen er med i troppen til treningsleiren i Thailand. På spørsmål om Shala er en potensiell erstatter for Ohi svarer Olsen slik:
– Ohi er med oss og er en spiller vi ønsker å beholde. Shala er med oss fordi vi ser på han som en spennende spiller inn i troppen vår. Så får tiden vise om Shala blir Stabæk-spiller.
Etter å ha spilt i flere utenlandske klubber vendte Shala tilbake til Norge og Start i sommer. Likevel kunne han ikke forhindre at klubben rykket ned til OBOS-ligaen. Tidligere har 26-åringen spilt i Odd.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03