Populære sporter
All sport
Vis alt

Trener med Eliteserie-klubb

Stian Thelen

Oppdatert 28/01/2019 klokken 09:41 GMT+1

Herolind Shala blir med Stabæk på treningsleir.

Herolind Shala

Foto: Scanpix

Herolind Shalas kontrakt med Start gikk ut ved nyttår. Nå er angriperen på jakt etter en ny klubb og Stabæk kan være neste destinasjon.
For Stabæk bekrefter på egen hjemmeside at 26-åringen blir med laget på treningsleir i Thailand. Klubben skal være der de ti neste dagene for å forberede seg til Eliteserie-start.
– Vi synes det er spennende å ha han med oss. Shala er en spiller som gjorde det bra i Start og som har kvaliteter vi ser etter, sier sportssjef Inge Andrè Olsen til Eurosport.no.
Søndag meldte TV 2 at Ohi Omoijuanfo står på ønskelisten til Molde. Stabæk-spissen er med i troppen til treningsleiren i Thailand. På spørsmål om Shala er en potensiell erstatter for Ohi svarer Olsen slik:
– Ohi er med oss og er en spiller vi ønsker å beholde. Shala er med oss fordi vi ser på han som en spennende spiller inn i troppen vår. Så får tiden vise om Shala blir Stabæk-spiller.
Etter å ha spilt i flere utenlandske klubber vendte Shala tilbake til Norge og Start i sommer. Likevel kunne han ikke forhindre at klubben rykket ned til OBOS-ligaen. Tidligere har 26-åringen spilt i Odd.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame