Populære sporter
All sport
Vis alt

Tre spillere ferdig i Rosenborg

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 23/12/2019 klokken 13:28 GMT+1

Rosenborg forlenger ikke kontrakten med tre spillere når de går ut ved nyttår.

Rosenborg

Foto: Scanpix

Det er Rosenborg selv som melder at Yann-Erik de Lanlay, David Akintola og Bjørn Maars Johnsen ikke blir med klubben neste sesong.
Det ble med 111 kamper og 15 mål for de Lanley i RBK. Han skrev under for klubben i 2015 da han kom fra Viking og vant Eliteserien fire ganger og cupen tre ganger.
– Vi ønsker å takke Yanni for innsatsen over flere år i Rosenborg. Han har vært en viktig bidragsyter og vunnet mange titler. Nå var imidlertid tiden moden for å finne nye utfordringer. Yanni er en super gutt som vi ønsker lykke til i fortsettelsen, sier Eirik Horneland til klubbens hjemmeside.
27-åringen har vært mye preget av skader og spilte kun 17 kamper og to mål i Eliteserien for RBK denne sesongen. Kort tid etter kom bekreftelsen på at han hadde signert for Viking før 2020-sesongen.
Videre skriver de at låneavtalene til Akintola og Maars Johnsen ikke blir forlenget. Akintola kom fra den danske klubben FC Midtjylland før sesongen på en låneavtale. Han var også tidligere på lån til Haugesund. Han har spilt 21 Eliteserie-kamper for klubben denne sesongen og har notert seg for fem scoringer i Eliteserien, samt to mål i Champions League-kvaliken.
Bjørn Maars Johnsen ble hentet på lån fra AZ Alkmaar i august i år og har tidligere uttrykt at han ønsker å bli værende i Rosenborg. Maars Johnsen har spilt elleve Eliteserie-kamper og står med fem mål, samt ett i Europa League-kampen mot LASK.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame