Jalland kom til Stabæk i 2008 som juniortrener og ble fra 2013 assistenttrener. Nå får han sjansen hos Norges Fotballforbund.
Det får Eurosport.no bekreftet av flere kilder.
I sin nye jobb vil han blant annet være hovedtrener og jobbe med G15-G17-landslagene. Gunnar Halle har den andre stillingen med ansvar for samme aldersgruppe.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
NFF har søkt etter en landslagstrener til stillingen etter at Erland Johnsen takket ja til å bli leder av Sarpsborg 08s utviklingsavdeling tidligere i høst.
Ifølge NFFs stillingsbeskrivelse er det et treårig engasjement.

Ledet Stabæk som fungerende hovedtrener

I sommer var Jalland fungerende hovedtrener for Stabæk etter at Toni Ordinas var ferdig i klubben. Han ledet laget til en 2-1-seier mot Haugesund.
Få dager senere ble Henning Berg bekreftet som lagets nye trener. Han hentet inn Kaz Sokolowski som assistenttrener i sitt team. De to har tidligere jobbet sammen i Lyn, Legia Warszawa og Videoton.
– Vi har to hjelpetrenere, det er ikke uvanlig. Henning hadde et ønske om å ha med seg Kaz og kompetansen han besitter. Men Jan Peder blir værende. Han er fortsatt hjelpetrener på lik linje som han alltid har vært, sa daglig leder Jon Tunold til Stabæks hjemmeside etter ansettelsen av Sokolowski i juli.
Under Berg klarte Nadderud-klubben å redde plassen i Eliteserien etter å ha vunnet over Aalesund i kvalifiseringen.
Jalland har ikke besvart henvendelsen fra Eurosport.no søndag ettermiddag.
Hør hva Jalland sa etter sin første økt som hovedtrener:
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03