– Det var et ganske enkelt valg. Det er en spillestil jeg tror passer meg bra, sier Lars Jørgen Salvesen til Sarpsborg 08s hjemmeside.
Klubben har hentet Lars Jørgen Salvesen fra Ull/Kisa, slik Eurosport.no meldte onsdag kveld. Sarpingene bekrefter i en pressemelding at spissen har signert en treårsavtale med klubben.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Etter det Eurosport.no kjenner til skal Sarpsborg 08 ha vært interessert i spilleren i lang tid og kom tirsdag med et bud på spilleren.
Salvesen gleder seg til utfordringen og spill i Eliteserien.
– Jeg er en spiss som scorer mye mål. Jeg avslutter godt med begge bein og med hodet. Jeg kan også brukes om oppspillspunkt og er flink til å kombinere. Jeg vil si jeg er en allrounder. Forhåpentligvis skal jeg bidra med mye mål, sier spissen i pressemeldingen.
22-åringen viste målform i høst og scoret åtte mål på elleve kamper. Sportssjef Thomas Berntsen mener spissen skal passe som hånd i handske i Sarpsborg 08.
– Salvesen er en spiss vi har skikkelig troen på. Han har nok gått litt under radaren etter et skadeopphold inn mot 2018-sesongen. Talentet har vært ubestridt, men i høst fikk han sitt virkelige gjennombrudd i OBOS-ligaen. Han har en totalpakke som er veldig spennende, sier Berntsen til klubbens hjemmeside.
Salvesen kom til Ull/Kisa i sommer fra Start.
FOTO: Sarpsborg 08
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03