Populære sporter
All sport
Vis alt

Signerte for Sarpsborg 08

Stian Thelen

Oppdatert 17/01/2019 klokken 10:31 GMT+1

Sarpsborg 08 presenterte torsdag Lars Jørgen Salvesen som klubbens nye spiss.

Salvesen

Foto: Other Agency

– Det var et ganske enkelt valg. Det er en spillestil jeg tror passer meg bra, sier Lars Jørgen Salvesen til Sarpsborg 08s hjemmeside.
Klubben har hentet Lars Jørgen Salvesen fra Ull/Kisa, slik Eurosport.no meldte onsdag kveld. Sarpingene bekrefter i en pressemelding at spissen har signert en treårsavtale med klubben.
Etter det Eurosport.no kjenner til skal Sarpsborg 08 ha vært interessert i spilleren i lang tid og kom tirsdag med et bud på spilleren.
Salvesen gleder seg til utfordringen og spill i Eliteserien.
– Jeg er en spiss som scorer mye mål. Jeg avslutter godt med begge bein og med hodet. Jeg kan også brukes om oppspillspunkt og er flink til å kombinere. Jeg vil si jeg er en allrounder. Forhåpentligvis skal jeg bidra med mye mål, sier spissen i pressemeldingen.
22-åringen viste målform i høst og scoret åtte mål på elleve kamper. Sportssjef Thomas Berntsen mener spissen skal passe som hånd i handske i Sarpsborg 08.
– Salvesen er en spiss vi har skikkelig troen på. Han har nok gått litt under radaren etter et skadeopphold inn mot 2018-sesongen. Talentet har vært ubestridt, men i høst fikk han sitt virkelige gjennombrudd i OBOS-ligaen. Han har en totalpakke som er veldig spennende, sier Berntsen til klubbens hjemmeside.
Salvesen kom til Ull/Kisa i sommer fra Start.
FOTO: Sarpsborg 08
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame