Sander Svendsen er klar for Odense, slik Eurosport.no meldte søndag. Mandag ble angrepsspilleren presentert for den danske klubben.
21-åringen har vært på lån i Odd i vår fra Hammarby der han har vært en sentral del av Dag-Eilev Fagermos lag, men 16. juli forlater han Skien til fordel for Danmark og Odense.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Der har han skrevet under en fireårskontrakt og angriperen har fått draktnummer 10. I Odense gjenforenes han med sin gamle trener i Hammarby, Jakob Michelsen. Fokuset til 21-åringen nå er å avslutte med stil i Odd i de to siste kampene mot Stabæk og Mjøndalen.
– Før jeg skrev under for OB har jeg hatt noen gode samtaler med Jakob om hvilken klubb OB er. At jeg ble gitt denne muligheten er jeg veldig glad for. Dessuten har jeg snakket med min nåværende lagkompis Espen Ruud som har spilt i klubben tidliugere, og han hadde kun gode ting å si om klubben og byen, sier Svendsen til klubbens hjemmeside.
– Sander Svendsen er en ung angriper med et stort potensial. Jakob har vært trener for tidligere da han var i Hammarby, så de kjenner hverandre godt. Som spiller har Sander god fotballforståelse, han er hurtig, teknisk dyktig og pågående samtidig som han er en god avslutter, sier sportsdirektør Jesper Hansen til klubbens hjemmeside.
Tidligere Stabæk-keeper Sayouba Mandé spiller også i Odense.
Sett denne?
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37