Scanpix

RBK-unggutt signerte proffkontrakt: – Har scoret mange viktige mål

RBK-unggutt signerte proffkontrakt: – Har scoret mange viktige mål

13/11/2019 13:48Oppdatert 13/11/2019 14:03

Franklin Daddys Boy Nyenetue signerte tirsdag proffkontrakt med Rosenborg.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport

18-årige Franklin Daddys Boy Nyenetue signerte mandag proffkontrakt med Rosenborg ut neste sesong. Det bekrefter klubben overfor Eurosport.

– Franklin har hatt god utvikling i akademiet og denne sesongen spilte han en viktig rolle da vi rykket opp til andre divisjon med Rosenborg 2. Derfor ble han belønnet med en proffkontrakt slik at han kan forkusere på videre utvikling, sier akademileder Rini Coolen til Eurosport.

Han skal fortsette å spille for Rosenborg 2 og er tilknyttet akademiet. Coolen har bare gode ord å si om den unge spilleren.

– Han kan se tilbake på en suksessfull sesong. Han var en god lagspiller og scoret mange viktige mål. Forhåpentligvis kan han også være viktig for oss i cupfinalen som er snart, sier Coolen.

– Personlig så håper jeg at han kan fortsette denne utviklingen og kan vise dette på neste nivå, som kan bringe ham nærmere førstelaget, legger han til.

Han har spilt 26 kamper for RBK 2 denne sesongen og har notert seg for 16 mål. Tidligere har han spilt for Stjørdals-Blink.

– Jeg opplever dette som et nytt kapittel i livet og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier han.

Sett denne?

Video - MIF-treneren utfordrer Gauseth til løpsduell: – Du er treig

02:30
0
0