Populære sporter
All sport
Vis alt

Presenterte nysigneringen i maskot-kostyme

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 23/03/2019 klokken 21:13 GMT+1

Den lenge ventede overgangen til Stian Semb Aasmundsen fra Kristiansund til Mjøndalen ble bekreftet lørdag kveld.

Stian Aasmundsen

Foto: Scanpix

Tidligere lørdag meldte Eurosport.no at det var opp til spilleren selv å bestemme om han ville spille i brunt kommende sesong. Han var selv ikke til stede på trening i dag, men KBK-sportssjef Kenneth Leren bekreftet overfor Eurosport.no at de hadde akseptert et bud fra Buskerud-klubben på midtbanespilleren.
På Mjøndalens «Kick off» lørdag kveld, ble Aasmundsen presentert på utradisjonelt vis.
– I Mjøndalen er det steintøft. Vi har spillere, vi har ansatte og frivillige, som alle jobber så hardt de bare kan. Det har de gjort lenge. I ny og ne, så må vi ta av litt. Noen ganger må vi ta beslutninger er tøffe og kanskje litt vågale. men det fortjener dere. Så folkens, dette er for dere. Her har vi`n, sa sportssjef Kenneth W. Karlsen fra scenen.
Ved siden av ham sto nemlig en «maskot». Karlsen nappet hodet av kostymet, og der sto nettopp Semb Aasmundsen, til stor jubel fra de fremmøtte. På videoen som klubben selv har delt ser man også lagkameratene som kaster seg rundt 29-åringen.
Han spilte for Mjøndalen fra 2013 til 2015. Ifølge klubbens egne nettsider visste ikke hovedtrener Vegard Hansen om det, da Aasmundsen dukket opp som klubbens maskot Bruno. Karlsen skal nemlig ha fløyet inn spilleren uten at trenerteamet var informert.
Han har signert på en kontrakt på to og et halvt år.
– Dette er moro. Nå er vi oppe for å bli, sier han selv.
Se videoen
!
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame