SKIEN (Eurosport.no):
For snaut to uker siden signerte 25-åringen en utlånsavtale med klubben han er flasket opp i, etter å ha tilbrakt de to siste årene i belgisk og svensk fotball. Midtbanespilleren synes det er deilig å være tilbake i det kjente i moderklubben.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Og selv om avtalen i utgangspunktet kun strekker seg seks måneder frem i tid, er spilleren åpen for å bli i Skiens-klubben lenger enn som så.

Skriver gjerne langtidskontrakt

– Jeg er Waregem-spiller, men er i utgangspunktet i Odd et halvt år. Det er ikke utenkelig at jeg forlenger. Nå må jeg komme skikkelig i gang til serien starter, så får vi ta de tingene der til sommeren, sier han til Eurosport.no.
– Tror du Waregem er åpne for å slippe deg lenger enn dette halvåret?
– De var i hvert fall positive til at jeg er her nå. Nå skal jeg være her til sommeren, så får vi se an ting senere, sier Oldrup Jensen.
Trener Dag-Eilev Fagermo er klar på at han gjerne skriver langtidskontrakt med spilleren han kjenner godt, etter å ha vært hans sjef mellom 2012 og 2017.
– Det er klart vi vil ha ham lenger. Han er et Odd-produkt, en lederskikkelse og alt. Jeg skulle gjerne skrevet en kontrakt over fire eller fem år med ham, men slik ble det ikke nå, sier Fagermo.
– Var det den belgiske klubben som stod i veien for en permanent overgang nå?
– Jeg vil ikke si noe om hvorfor det ikke ble slik nå.
Oldrup Jensen har kontrakt med Zulte Waregem ut juni 2021.
Video med Oldrup Jensen her! Artikkelen fortsetter under videoen.

– Skjønner det ikke

Fagermo mener han får tilbake en bedre spiller enn han solgte til Zulte Waregem for to sesonger siden. Han er overbevist om at midtbanespilleren kommer til å slå godt fra seg i Eliteserien frem til sommeren.
– Han ser mye bedre ut. Jeg skjønner ingenting av at han ikke har fått muligheten i Beliga, for så mye bedre er ikke den ligaen enn den norske, sier treneren, og legger til:
– Han kommer til å være en av de beste midtbanespillerne i Eliteserien. I hvert fall om han holder seg skadefri.
25-åringen er enig i at han returnerer til moderklubben som en bedre spiller.
– Det har vært to lærerike år, og jeg har nok hatt godt av et miljøskifte. Nå har jeg fått sett nye sider av fotballen og lært mye. Men det er klart jeg gjerne skulle hatt mer spilletid, sier han.

Hårete mål

Og han har ikke kommet tilbake til Skiens-klubben for å være middelhavsfarer i Eliteserien. De siste to sesongene har Odd blitt nummer ni og seks. Nå ser han oppover på tabellen.
– Jeg håper vi kan kjempe høyere på tabellen enn de siste to årene i hvert fall. Det gjenstår å se hvor gode vi blir, men vi har mange gode spillere. Jeg vil kjempe i toppen, og gjerne være med i medaljekampen, sier han.
Odd er godt bemannet i midtbaneleddet, med Vebjørn Hoff, Markus André Kaasa, Fredrik Nordkvelle, Jone Samuelsen, André Sødlund og Joshua Kitolano i troppen.
Telemarkingene serieåpner på hjemmebane mot Brann 30. mars klokken 20.00.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03