Molde - Östersund (4-1).
Det tok ikke Ohi Omoijuanfo mer enn 39 minutter i Molde-drakt før den første scoringen satt for den nye klubben.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Det er deilig. Nå er jeg i gang, så nå er det bare å kjøre på , sa Ohi til Eurosport i pausen.
Molde dominerte generalprøven mot Östersund, men det startet dårlig for moldenserne da Tesfaldet Tekie sendte av gårde en kanon fra 16-meteren og sendte svenskene opp i ledelsen etter 21 minutter.
Kvarteret senere var det nysigneringen Ohi som skulle få sitt mål. Molde dominerte det meste av kampen og hadde mange cornere i første omgang, og etter 39 minutter fikk de endelig utelling da Bjørnbak pirket ballen til siden og Ohi banket ballen inn i nettet.
Se Ohi sitt mål her:
Bare fem minutter senere snudde Molde kampen da Eirik Hestad ble spilt igjennom av Magnus Wolff Eikrem. Alene med keeper gjorde Hestad ingen feil og det var 2-1 til Molde da lagene gikk inn til pause.
Molde fortsatte i andre omgang å dominere kampen, og etter 53 minutter var Wolff Eikrem nære ved å sende Molde opp til 3-1 da han skøyt i stolpen etter en feilpasning fra Östersund-keeperen. Omtrent ti minutter senere var debuten til Ohi over da han ble byttet ut.
– Vi spiller bra hele kampen, og har full kontroll. Jeg synes vi har hatt stigning hele tiden, og det kommer til å bli en skikkelig test mot Sarpsborg neste uke hvor vi har ikke har hatt mange gode resultater før, fortalte Magnus Wolff Eikrem til Eurosport etter kampen.
Etter 67 minutter skulle derimot 3-1 målet komme da Mattias Moström spilte igjennom Wolff Eikrem på siden, før 36-åringen fikk ballen tilbake inne i boksen og sendte ballen i mål.
Rett før kampen ble blåst av spilte Molde seg vakkert igjennom Östersund-forsvaret og Eirik Ulland Andersen fikk avslutte på åpent mål og fastsette resultatet til 4-1.
– Det var godt å få noen minutter, og at vi fikk en seier. Jeg har lyst til å vise meg fram foran publikumet her for første gang, sa Eirik Ulland Andersen til Eurosport etter kampen.
Molde dominerte kampen og så aldri ut til å tape kampen mot Östersund som ble nummer seks i Allsvenskan forrige sesong.
– Jeg synes vi ser tendenser til det vi er ute etter, og så er det perioder hvor vi ikke ser det. Det var en positiv treningskamp og nå er vi ferdig med treningskampene og alvoret begynner, og det skal bli godt, sa Molde-trener Erling Moe etter kampen.
Se høydepunker fra kampen her:
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03