Scanpix

Odd-profilen slet med å sove – dette sier han om RBK-kampen

Odd-profilen slet med å sove – dette sier han om RBK-kampen

16/08/2019 10:12Oppdatert 16/08/2019 10:49

Fredrik Oldrup Jensen håper å rekke kampen mot Rosenborg, men innrømmer at det kan bli vanskelig.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport

– Det er litt vanskelig å si hvor lang tid det tar. Skulderen må få roet seg ned og smertene må bort før jeg kan spille igjen. Når det skjer er vanskelig å si. Selv om man ikke bruker skulderen til å spille fotball er den i aktivitet hele tiden og jeg må kunne bruke den uten smerter, sier Fredrik Oldrup Jensen til Eurosport.no.

Søndag pådro Odds viktige midtbanespiller seg en skade i skulderen mot Kristiansund. MR-bildene viste at to leddbånd i skulderen er delvis røket, men tross smerter i skulderen vil ikke midtbanespilleren utelukke at han ikke rekker kampen mot RBK.

– Det er et lite håp om å nå Rosenborg-kampen, men det er ikke sikkert jeg spiller. Jeg håper å kunne våkne opp uten at det skal gjøre vondt i skulderen.

– Gjør smertene det slik at du sliter med å få nok søvn om natten?

– Jeg har hatt det litt slik nå i starten. Det var ikke alle soveposisjoner som jeg klarte med skulderen, men det var bare å legge en pute under armen. Da ble det bedre. Jeg skal ikke klage, jeg har fått sove ok.

Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

Video - Runde 18: Botheim-feiring, Bamba i KBK-klær og «dra-til-tryner»

01:15:58

RBK må vinne

Skaden til Oldrup Jensen kommer på et svært ugunstig tidspunkt for Odd. Lørdag venter Rosenborg i Skien før tøff en bortekamp mot Molde og serieleder Bodø/Glimt kommer på besøk. Tre kamper som kan definere sesongen for Odd som ligger på 3. plass i Eliteserien.

Eurosports fotballekspert Kjetil Rekdal er spent på å se hvordan det slår ut for Odd om Oldrup Jensen ikke spiller.

– Det er et veldig hardt slag for Odd om Oldrup Jensen ikke spiller. Sentrallinjen deres har vært ekstremt sterk. Vebjørn Hoff kan gå inn å erstatte ham, men da mister du noe på en annen plass. Vi har jo lurt på hva som skjer med Odd hvis de får noen skader. Det blir spennende å se. Rosenborg har hatt kamp midtuken og hvordan kampprogrammet slår ut for de blir spennende å se. Det kan komme en down på lørdag, selv om de har vært flinke til å ta en kamp av gangen.

– Rosenborg må vinne for å ha en forhåpning om å ta en av de to øverste plassen på tabellen. Taper de for Odd er det åtte poeng opp til de på tredjeplass.

Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

Video - Fantasy FK: – Sjekk denne Godset-jokeren

39:25

– Hvis jeg ikke spiller på lørdag har jeg ikke lyst til å se kampen

Oldrup Jensen øyner muligheten til å distansere Rosenborg.

– Kan vi slå Rosenborg får vi en liten luke til de. Rosenborg er et lag vi ikke ønsker å slippe innpå oss og de har en tradisjon for å vinne ting samtidig som de har en knallbra stall. Vi ønsker å få mest mulig forsprang på de.

– Hvordan er det å sitte på tribunen å se på kamp mens man er skadet?

– For å være ærlig, hvis jeg ikke spiller på lørdag har jeg ikke lyst til å se kampen. Det er verre å se på enn å spille selv. Da kjenner jeg på at jeg har lyst til å gjøre noe annet og får de gode nyhetene etter kampen, sier Oldrup Jensen.

Sett denne?

Video - Fortid møter Fremtid: Sjekk Odd-spillerens Fagermo-parodi

06:33
0
0