– Det er litt vanskelig å si hvor lang tid det tar. Skulderen må få roet seg ned og smertene må bort før jeg kan spille igjen. Når det skjer er vanskelig å si. Selv om man ikke bruker skulderen til å spille fotball er den i aktivitet hele tiden og jeg må kunne bruke den uten smerter, sier Fredrik Oldrup Jensen til Eurosport.no.
Søndag pådro Odds viktige midtbanespiller seg en skade i skulderen mot Kristiansund. MR-bildene viste at to leddbånd i skulderen er delvis røket, men tross smerter i skulderen vil ikke midtbanespilleren utelukke at han ikke rekker kampen mot RBK.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39
– Det er et lite håp om å nå Rosenborg-kampen, men det er ikke sikkert jeg spiller. Jeg håper å kunne våkne opp uten at det skal gjøre vondt i skulderen.
– Gjør smertene det slik at du sliter med å få nok søvn om natten?
– Jeg har hatt det litt slik nå i starten. Det var ikke alle soveposisjoner som jeg klarte med skulderen, men det var bare å legge en pute under armen. Da ble det bedre. Jeg skal ikke klage, jeg har fått sove ok.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

RBK må vinne

Skaden til Oldrup Jensen kommer på et svært ugunstig tidspunkt for Odd. Lørdag venter Rosenborg i Skien før tøff en bortekamp mot Molde og serieleder Bodø/Glimt kommer på besøk. Tre kamper som kan definere sesongen for Odd som ligger på 3. plass i Eliteserien.
Eurosports fotballekspert Kjetil Rekdal er spent på å se hvordan det slår ut for Odd om Oldrup Jensen ikke spiller.
– Det er et veldig hardt slag for Odd om Oldrup Jensen ikke spiller. Sentrallinjen deres har vært ekstremt sterk. Vebjørn Hoff kan gå inn å erstatte ham, men da mister du noe på en annen plass. Vi har jo lurt på hva som skjer med Odd hvis de får noen skader. Det blir spennende å se. Rosenborg har hatt kamp midtuken og hvordan kampprogrammet slår ut for de blir spennende å se. Det kan komme en down på lørdag, selv om de har vært flinke til å ta en kamp av gangen.
– Rosenborg må vinne for å ha en forhåpning om å ta en av de to øverste plassen på tabellen. Taper de for Odd er det åtte poeng opp til de på tredjeplass.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

– Hvis jeg ikke spiller på lørdag har jeg ikke lyst til å se kampen

Oldrup Jensen øyner muligheten til å distansere Rosenborg.
– Kan vi slå Rosenborg får vi en liten luke til de. Rosenborg er et lag vi ikke ønsker å slippe innpå oss og de har en tradisjon for å vinne ting samtidig som de har en knallbra stall. Vi ønsker å få mest mulig forsprang på de.
– Hvordan er det å sitte på tribunen å se på kamp mens man er skadet?
– For å være ærlig, hvis jeg ikke spiller på lørdag har jeg ikke lyst til å se kampen. Det er verre å se på enn å spille selv. Da kjenner jeg på at jeg har lyst til å gjøre noe annet og får de gode nyhetene etter kampen, sier Oldrup Jensen.
Sett denne?
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 KLOKKEN 18:53