• Se Vålerenga - Strømsgodset fredag klokken 13.15 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Fantasy-ekspert og sjefsprissetter av årets Eliteserien Fantasy, Jonas Bergh-Johnsen, har hatt som mål at det ikke skal finnes billige, «hemmelige» valg i årets spill. Her har han likefullt funnet noen utvalgte som kan krydre ditt lag i 2019.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Fitim Azemi 7.0 millioner – Spiss, Vålerenga
Tilbake fra skyggenes dal etter sykdom og utlån er Fitim Azemi tilbake i VIFs a-tropp og kjemper om en spissplass. Det har blitt stadig mer spilletid i treningskampene der han kjemper om 9ern mot Matti Vilhjalmsson, som enda ikke har sett ut som en million dollars og dessuten kan spille i den hengende spissrollen, og på Valle drømmer de om å få Azemi tilbake på nivået der han dyttet inn 14 mål for Bodø/Glimt i 2014. VIFs offensiv med Herolind Shala, Bård Finne, Chidera Ejuke m.fl ser på papiret meget lovende ut. Kan Azemi få ligge foran den gjengen og bli foret med baller er 7.0 millioner et varp.
I skrivende stund valgt av 1.9 %.
Sett denne? Saken fortsetter under:
Ulrik Saltnes 6.0 millioner – Midtbane, Bodø/Glimt
13 mål og 7 målgivende noterte Ulrik Saltnes seg for i opprykkssesongen til Glimt i 2017. Han klarte ikke følge opp de tallene i fjor (4+6), men i år har trener Kjetil Knutsen sagt han forventer mer mål fra inderløperne sine og der har Saltnes ambisjoner om å gi svar på tiltale. I oppkjøringen har bodøværingene hamret inn mål på kontringer og det ser ikke ut som om savnet av Bjørnbak, Angel og Fardal Opseth har meldt seg foreløpig. Med tre nøkkelspillere ute må andre ta opp hansken og Ulrik Saltnes er så definitivt en lederskikkelse i Bodø/Glimt.
I skrivende stund valgt av 3.3 %.
Christoffer Aasbak 4.5 millioner – Forsvar, Kristiansund BK
Venstreback hos Kristiansund med en gudbenådet dødballfot. Hhv fire og seks målpoeng de to siste sesongene, men potensialet for at enda flere innlegg skal treffe pannebrasken til Dan Peter Ulvestad & co bør så absolutt være til stede. I tillegg har KBK et uforløst potensial når det kommer til å holde nullen. Seks smultringer både i 2017 og 2018 er lite. Kan dette bli året der Christian Michelsen får strammet opp nordmøringene ytterliggere? Legg til at KBK har dobbeltkamp i runde 2, samt fine hjemmekamper mot Ranheim og Tromsø i 4 og 6, og du har en fin rotasjonsmann i ditt lag fra start.
I skrivende stund valgt av 9.5 %.
Saken fortsetter under:
Kristian Thorstvedt 6.0 millioner – Midtbane, Viking
9 mål og 4 målgivende på 20 starter ble det på poden til keeperlegende Erik Thorstvedt i hans første sesong i OBOS-ligaen. Som en offensiv indreløper i det som i fjor var et meget målfarlig Viking kan han bli en hyggelig bekjentskap på det øverste nivået i år. I treningskampene har han tidvis sett meget frisk ut, ligget høyt i banen og notert seg for fem mål og to assists. Tar han Eliteserie-nivået er han såkalt få-det-på også i Fantasy.
I skrivende stund valgt av 3.3 %.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03