Scanpix

Ny vår for tidligere storscorer?: – De drømmer om å få ham i Glimt-form

Ny vår for tidligere storscorer?: – De drømmer om å få ham i Glimt-form

12/03/2019 17:42Oppdatert 14/03/2019 08:12

Lyst til å ta innersvingen på gjengen i venneligaen med noen litt uortodokse valg? Her er en gjeng spillere som kan gi deg poeng konkurrentene trolig ikke har tenkt på en gang.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport
  • Se Vålerenga - Strømsgodset fredag klokken 13.15 på Eurosport Player og Eurosport Norge

Fantasy-ekspert og sjefsprissetter av årets Eliteserien Fantasy, Jonas Bergh-Johnsen, har hatt som mål at det ikke skal finnes billige, «hemmelige» valg i årets spill. Her har han likefullt funnet noen utvalgte som kan krydre ditt lag i 2019.

Fitim Azemi 7.0 millioner – Spiss, Vålerenga

Tilbake fra skyggenes dal etter sykdom og utlån er Fitim Azemi tilbake i VIFs a-tropp og kjemper om en spissplass. Det har blitt stadig mer spilletid i treningskampene der han kjemper om 9ern mot Matti Vilhjalmsson, som enda ikke har sett ut som en million dollars og dessuten kan spille i den hengende spissrollen, og på Valle drømmer de om å få Azemi tilbake på nivået der han dyttet inn 14 mål for Bodø/Glimt i 2014. VIFs offensiv med Herolind Shala, Bård Finne, Chidera Ejuke m.fl ser på papiret meget lovende ut. Kan Azemi få ligge foran den gjengen og bli foret med baller er 7.0 millioner et varp.

I skrivende stund valgt av 1.9 %.

Sett denne? Saken fortsetter under:

Video - Fantasy FK: Forklarer spillets nye chip, «Rik onkel»

15:46

Ulrik Saltnes 6.0 millioner – Midtbane, Bodø/Glimt

13 mål og 7 målgivende noterte Ulrik Saltnes seg for i opprykkssesongen til Glimt i 2017. Han klarte ikke følge opp de tallene i fjor (4+6), men i år har trener Kjetil Knutsen sagt han forventer mer mål fra inderløperne sine og der har Saltnes ambisjoner om å gi svar på tiltale. I oppkjøringen har bodøværingene hamret inn mål på kontringer og det ser ikke ut som om savnet av Bjørnbak, Angel og Fardal Opseth har meldt seg foreløpig. Med tre nøkkelspillere ute må andre ta opp hansken og Ulrik Saltnes er så definitivt en lederskikkelse i Bodø/Glimt.

I skrivende stund valgt av 3.3 %.

Christoffer Aasbak 4.5 millioner – Forsvar, Kristiansund BK

Venstreback hos Kristiansund med en gudbenådet dødballfot. Hhv fire og seks målpoeng de to siste sesongene, men potensialet for at enda flere innlegg skal treffe pannebrasken til Dan Peter Ulvestad & co bør så absolutt være til stede. I tillegg har KBK et uforløst potensial når det kommer til å holde nullen. Seks smultringer både i 2017 og 2018 er lite. Kan dette bli året der Christian Michelsen får strammet opp nordmøringene ytterliggere? Legg til at KBK har dobbeltkamp i runde 2, samt fine hjemmekamper mot Ranheim og Tromsø i 4 og 6, og du har en fin rotasjonsmann i ditt lag fra start.

I skrivende stund valgt av 9.5 %.

Saken fortsetter under:

Video - Midtbanespillerne du må se opp for på Fantasy: – Kommer til å dominere på sitt beste

24:05

Kristian Thorstvedt 6.0 millioner – Midtbane, Viking

9 mål og 4 målgivende på 20 starter ble det på poden til keeperlegende Erik Thorstvedt i hans første sesong i OBOS-ligaen. Som en offensiv indreløper i det som i fjor var et meget målfarlig Viking kan han bli en hyggelig bekjentskap på det øverste nivået i år. I treningskampene har han tidvis sett meget frisk ut, ligget høyt i banen og notert seg for fem mål og to assists. Tar han Eliteserie-nivået er han såkalt få-det-på også i Fantasy.

I skrivende stund valgt av 3.3 %.

Sett denne?

Video - Fantasy FK: Dette er de heteste keepertipsene

14:16
0
0