Populære sporter
All sport
Vis alt

Molde-kapteinen på vei til ny klubb

Oppdatert 21/12/2019 klokken 12:57 GMT+1

Ruben Gabrielsen ser ut til å være tapt for Molde.

Ruben Gabrielsen

Foto: Scanpix

Midtstopperen kan være klar for et utenlandseventyr allerede før jul. Etter det Eurosport kjenner til er Gabrielsen i Frankrike - og klubben midtstopperen være aktuell for er Toulouse. Han har tidligere vært koblet til klubber i MLS, men ser nå altså ut til å havne i Frankrike.
Toulouse ligger nest sist i Ligue 1 og har bare tre seiere på sine første 18 seriekamper. Lagets åtte siste seriekamper har endt med tap, og klubben har sluppet inn flest mål av alle lag hittil i sesongen. Det kan altså være behov for defensive forsterkninger.
Daniel Braaten, som tilbrakte 2019-sesongen i Stabæk, var Toulouse-spiller fra 2008 til 2013.
Gabrielsen har foreløpig ikke svart på Eurosports henvendelser lørdag.
Denne sesongen spilte 27-åringen 26 seriekamper for Molde, som stakk av med seriemesterskapet. Nå er han på utgående kontrakt, og står fritt til å velge ny klubb fra nyttår. Klubben har på sin side hele veien vært klar på at de gjerne forlenger kontrakten med forsvarsbautaen, men spilleren selv har hatt lyst til å prøve noe nytt.
Tilbake i september uttalte spilleren overfor Eurosport at han så på dette tidspunktet som helt perfekt til å ta et steg videre i karrieren.
– Hvis jeg blir i Eliteserien, så forblir jeg nok her resten av karrieren. Jeg vil jakte en drøm, men ikke bytte klubb på grunn av pengene. Likevel tenker jeg jo mer på penger nå enn tidligere i karrieren, sa Gabrielsen.
Se intervju med Gabrielsen her!
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame