Midtstopperen kan være klar for et utenlandseventyr allerede før jul. Etter det Eurosport kjenner til er Gabrielsen i Frankrike - og klubben midtstopperen være aktuell for er Toulouse. Han har tidligere vært koblet til klubber i MLS, men ser nå altså ut til å havne i Frankrike.
Toulouse ligger nest sist i Ligue 1 og har bare tre seiere på sine første 18 seriekamper. Lagets åtte siste seriekamper har endt med tap, og klubben har sluppet inn flest mål av alle lag hittil i sesongen. Det kan altså være behov for defensive forsterkninger.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 KLOKKEN 14:14
Daniel Braaten, som tilbrakte 2019-sesongen i Stabæk, var Toulouse-spiller fra 2008 til 2013.
Gabrielsen har foreløpig ikke svart på Eurosports henvendelser lørdag.
Denne sesongen spilte 27-åringen 26 seriekamper for Molde, som stakk av med seriemesterskapet. Nå er han på utgående kontrakt, og står fritt til å velge ny klubb fra nyttår. Klubben har på sin side hele veien vært klar på at de gjerne forlenger kontrakten med forsvarsbautaen, men spilleren selv har hatt lyst til å prøve noe nytt.
Tilbake i september uttalte spilleren overfor Eurosport at han så på dette tidspunktet som helt perfekt til å ta et steg videre i karrieren.
– Hvis jeg blir i Eliteserien, så forblir jeg nok her resten av karrieren. Jeg vil jakte en drøm, men ikke bytte klubb på grunn av pengene. Likevel tenker jeg jo mer på penger nå enn tidligere i karrieren, sa Gabrielsen.
Se intervju med Gabrielsen her!
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 KLOKKEN 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 KLOKKEN 10:03