• Se Molde i Europa: Se Molde - Aris torsdag klokken 19.00 på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her!
Molde var en av klubbene som i vinter var hissigst på overgangsmarkedet, og kan igjen være i ferd med å åpne lommeboken.
For etter det Eurosport er kjent med, er Start-juvelen Tobias Christensen sirklet inn som de blåhvites neste overgangsobjekt. Den offensive midtbanespilleren har fem mål og seks målgivende på 13 kamper for Start i OBOS-ligaen i år – og har dermed vært en av sørlendingenes viktigste spillere i jakten på opprykk.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Men nå kan teknikeren være på vei til å forlate Kristiansand.
For Eurosport vet at det har vært kontakt mellom Molde og Start og at en overgang kan materialisere seg innen relativt kort tid. Hvor mye MFK må ut med i en eventuell overgang, er ikke kjent.
Også Fædrelandsvennen har omtalt interessen for unggutten.
19-åringen har kontrakt med Start frem til sommeren 2020, men har så langt ikke ønsket å forlenge.
Midtbanespilleren har tidligere uttalt at han har ambisjoner om å prøve seg i en større klubb enn Start, og det skal ha vært interesse både fra norske og utenlandske klubber tidligere.
Christensen spilte U20-VM tidligere i sommer, og noterte seg da blant annet for to målgivende. Han var på banen i alle tre kampene.
Christensen står så langt med 70 obligatoriske kamper og ti mål for Start. Han har tidligere spilt for Vigør.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03