BERGEN/OSLO (Eurosport.no):
– Det er deilig å komme i gang og det er gøy å spille kamp. Det er derfor vi trener, så det var fint å få på seg drakten. Det er et stolt øyeblikk i seg selv, også synes jeg vi fikk til mye bra, så det var en fin gjennomkjøring, sa nykommer Kristoffer Løkberg etter debuten for Brann.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Fredag møtte Brann OBOS-laget Nest-Sotra til en treningskamp i Vestlandshallen og flere av nykommerne fikk vist seg fram, deriblant Løkberg.
– Du gir og tar ganske mye på banen, er det det du kommer til å bidra med i Brann?
– Ja, spisskompetansen min er at jeg er intens i spillet mitt, engasjert og hjelper til og bidrar til strukturen i laget. Det er jeg nødt til å bidra med, det er en av styrkene mine. Det blir ikke noe mindre her enn det har vært tidligere, forklarer han til Eurosport.no.
Se intervjuet med Kristoffer Løkberg her (saken fortsetter under videoen):

– Må gi litt tilbake til de som kommer

Løkberg gikk i flere dueller og fikk en skade på skulderen, men han tror selv ikke det er en stor skade.
– Akkurat nå kjennes det ut som en lårhøne i skulderen. Den blir nok stiv og støl og litt vond når jeg vrir meg i sengen, men tror det skal gå bra neste uke, sier han.
Han var tydelig populær etter kampen og måtte skrive flere autografer, men selv vil han ikke kalle seg noen favoritt blant fansen.
– Nei, jeg føler meg ikke som noen fan-favoritt. Jeg går bort til dem som jeg ser vil ha, for jeg husker hvor mye det betydde for meg når jeg var liten. Jeg sprang rundt på treningskamper i Abrahallen jeg også og samlet autografer, så jeg må gi litt tilbake til de som kommer. Det er de vi spiller for, så det er bare gøy, smiler han.
Se sammendrag fra kampen her:
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03