Rosenborg gikk på sitt andre tap: – Utrolig udisiplinerte

Oppdatert 04/02/2019 klokken 23:59 GMT+1

Rosenborg gikk på et nytt tap i treningkampen mot AGF.

Horneland

AGF - Rosenborg: 3-2
FARO/OSLO (Eurosport.no):
– Vi er utrolig udisiplinerte. Det er klart at vi mangler fysikk i forhold til AGF. Vi gjør det mye enklere for de når vi er så udisiplinerte, sa Rosenborg-trener Eirik Horneland etter tapet mot AGF.
Eirik Hornelands Rosenborg ønsket å revansjere fredagens 0-2-tap mot Slavia Praha. Men etter syv minutter spilt var det AGFs Tobias Sana som satte inn den første scoringen.
Kort tid etter utlignet Rosenborg. Anders Konradsen headet inn hjørnesparket fra Pål André Helland.
– Det går for fort fremover. Vi må ha litt mer ro og ta med litt flere folk i angrep. Så må vi flytte beina fortere i forsvarsspillet, sa Horneland i pausen på stillingen 1-1.
Se intervjuet med Horneland etter tapet her (saken fortsetter under):
Etter pausen gikk det ikke lang tid før AGF tok ledelsen igjen. Danskenes Youssef Toutouh satte inn 2-1. Etter 77 minutter spilt satte AGF inn kveldens tredje mål.
Fire minutter før ordinær tid satte Djordje Denic inn Rosenborgs andre mål og gav ny spenning i kampen.
Se høydepunktene fra kampen her (saken fortsetter under):
Rosenborg skulle egentlig spille mot IFK Göteborg under sitt opphold i Portugal, men valgte å avlyse kampen for å få mest mulig tid til å trene.
Slik startet Rosenborg: André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Even Hovland, Besim Serbecic, Birger Meling - Mike Jensen, Anders Konradsen, Gjermund Åsen - Pål-André Helland, Alexander Søderlund, Yann-Erik de Lanlay