– Jeg vet ikke helt ennå. Jeg har tatt noen bilder i dag, men regner med svar de nærmeste dagene. Da har helt sikkert det medisinske apparatet en oppdatering i morgen eller eventuelt onsdag, sier Horn til Eurosport.no.
Han måtte forlate banen før kvarteret var spilt på Lerkendal søndag. Etter kampen mot Rosenborg gikk han rundt på krykker, med en bandasje rundt ankelen.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 KLOKKEN 14:14
– Det er vanskelig å si så mye før det er konkrete svar. Jeg hørte det knase i foten da jeg landet, og det er sjeldent et godt tegn. Jeg frykter at det noen beinfragmenter, men vi får vente og se på bildene. Jeg får håpe det er noen leddbånd som er strukket eller noe.
I verste fall kan det være snakk om nye seks til åtte uker på sidelinjen for midtstopperen.
– Ja, det er fort den tiden det tar hvis det er beinfragmenter. Det er standard, og man kommer seg ikke utenom det, høres det ut som.
Han har virkelig fått sitt i 2019. I januar var han svært uheldig i en treningskamp mot Vålerenga, og fikk en bruddskade under øyet, etter å ha fått albuen til Magnus Grødem i ansiktet.
– Det har vært nok i år. Dette kommer kanskje som en konsekvens av at jeg har hatt litt mindre oppkjøring enn jeg burde, det kan godt være, men jeg vet ikke. Jeg får ikke gjort noe med det nå, annet enn å håpe at det bare går ut over kampene nå før sommeren, og ikke mer enn det, sier Horn.
Sarpsborg 08 tar imot Kristiansund på hjemmebane i neste kamp. I tillegg ble det i dag klart at de møter naboen Fredrikstad i 2. runde av cupen.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 KLOKKEN 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 KLOKKEN 10:03